image-BD73_519E93E2.jpg
  • Blueblood
    Én is így gondolom, plusz kezdek rájönni, hogy aki szar az egyik meccsen, az jó lesz a következőn. Az előzőn szar volt Ray Allen, aki 11-ből 8 triplát dobott a 2. mérközésen (ez rekord lett) és a 3.on nem volt mezőnykosara sem!!!! Pierce eddig egyiken se volt húzóember, neki is magasabb szintre kell kapcsolni, Rondo is közepesen játszott. Garnett volt szenzációs, na ő most lehet, hogy rossz lesz. Egyébként azért ilyen hullámzó a Bostoniak formája, mert Ray Allen 35, Kevin Garnett 34, Paul Pierce meg 33 éves. Rondo eddig max az első meccsen volt egy picit gyengébb, de azér az ő teljesítménye elég konstans.

De ez csak az én teóriám, lehet, hogy rosszul látom. Mindenesetre Dean, kis téttel játsszd, mert ez már a döntő és nagyon kiegyenlített a párharc, az előző meccsen a Boston futott a pontok után (szóval nem vezetett 3 negyeden át) a 2. meccsen meg ugyanez volt a Lakerssel. Az elsőröl ne beszéljünk, ott szarrá verték a Bostont. Szerintem revansot vesz a Celtics és most ők fognak nyerni.