Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
REAL MADRID
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
REAL MADRID
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
REAL MADRID
azért ez kemény volt 😄 😄
#36927: Miért mi van?
REAL MADRID
218 Fulham - Notts County H 1.41
211 Schalke - 1. FC Köln H 1.50
243 Bordeaux - St-Etienne: A mérkõzésen 2 vagy 3 gól lesz D 1.93
233 Panathinaikosz - Kavala H 1.19
204 Heracles - PSV V 1.45
228 Juventus - Genoa: A mérkõzésen 2 vagy 3 gól lesz D 1.93
229 Napoli - Internazionale V 2.25
253 Standard Liege - Westerlo H 1.43
215 Rangers - Hibernian H 1.35
Eredõ odds: 59.04624
Tét: 200 Ft
Várható nyeremény: 11810 Ft
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
Következõ gól, rendes j. idõben : Nincs
1085,00 Ft 3,25 3526,25 Ft
xDDDDDD
Honda - The Power of Dreams
Közben jól látom hogy valaki tippeket ad el??😄Dd Istenem az emberi hülyeség határtalan😊
Amúgy nekem mára az Inter gyõzelme kéne. Mást nem tudtam megrakni (utálom hogy hétvégén már délben zárnak a lottózók.)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
2 ezer nálam sok pénz csak ugy elfogadni 😄 lehet két szelot kéne öszerakni 1-1 ezresel
\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"
Juventus - Genoa: Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) - 1.78
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
REAL MADRID
(Sanyi csak cserepadon. majd beáll azt lõ 1 et😄)
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Schalke-Köln H 1,50
Fulham-Notts County 1,50
Bordeaux-St. Etienne H 1,35
Sevilla-Osasuna H 1,59
Atletico Madrid-Barcelona V 1,60
tét: 1000 forint
várható nyeremény: 7264 forint
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
tuti?
schalke-liege-getafe-galata
kb ezek nyernek sztem
de mondom a legtutibb a schalke gyõzelme nekem mára 😄
"illik visszafogadni" <#idiota>#idiota>
REAL MADRID
REAL MADRID
a góllövéssel komoly bajuk van a zebráknak
amúgy most nézem, sima pana gyõzelmet tettem hendis helyett (lehet így járok majd jól? 😄)
REAL MADRID
255 Braga - Marítimo H 1.48
233 Panathinaikosz - Kavala H 1.19
203 Groningen - RKC Waalwijk H 1.37
Én szerintem csak ezeket rakom meg intert azt D-re érzem , Sevilla meg hát mind1..
Schalke - 1. FC Köln: Schalke szerez gólt: igen (H) 1.13
Bordeaux - St-Etienne: Bordeaux szerez gólt: igen (H) 1.09
Heracles - PSV: Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) 1.66
Atl. Madrid - Barcelona: Atl. Madrid szerez gólt: igen (H) 1.33
Odds: 2.71
Most nyerni fognak!