image-BD73_519E93E2.jpg
  • Dean Winchester
    Van igaza Shepnek is meg másnak is.
    a mai világban sok mindent rövídítenek,ha vki a fórumon rövidít az nem gond sztem (ezt is én már régóta így irom és nem szerintemnek:S) hiszen a való életben sem mondják ki ,hogy papírzsebkendő hanem pzs :) ha itt vki a hogy helyett "h-t" ír akkor is tudjuk miről van szó.
    a lényeg,hogy egymás írásait eltudjuk olvasni és kész.Ha vki kiírja a szavakat akkor ki ha vki nem akkor nem.(ennek nem tudunk mit tenni ha valaki megszokta már akkor nehezen tudna visszaszokni a helyes útra) De ez még mindig jobb mint ha valaki az Atletico-ra atlétásokat ír...
    helyesírási téma lezárva!

én mára nem érzek ihletet,majd talán live fogadásban gólókra fogadok ha olyan iramú mecseket látok.
    2 hete is volt olyan nap (azt hiszem az is szombat lehetett) ,hogy felkeltem és nem éreztem ihletet de ennek ellenére fogadtam :( rosszul tettem mert pár ezer forintot eljátszottam és nem hallgattam a megérzésemre.
    Ma is így vagyok,egyszerűen nincs ihlet,vmiért kedvem sincs most a kínálatot megnézni. De vmi kifogok tölteni az tuti csak max 500 ft értékben.
    15.00 körül jövök és majd beírom mire is fogadok.
    Eredmenyeken ránézek a műsorra és beírom mire is tennék.Hangsúlyozom csak ránézek és amire gondolok azt irom.

aki nyerhetnek
    chelsea-tottenham-derby-lyon-twente-palermo

aki nyerhetnek de félve raknám meg
    standard-hertha-hearts-celtic-rizespor-besiktas

aki ikszelhetnek
    watford-crystal palace-bordeaux-heracles-ZTE-leverkusen-bremen-roma-benfica-barcelona