Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
ja. Erre nem is fogok játszani...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
Van egy megfigyelésem amit megosztok veletek:

Van az Austrál A-League és a Szingapúr S-League. Na ott a meccsek nagy részén tuti esik gól a 80.perc után, mindig szoktam nézni livescoreon... Arról ne is beszéljünk hogy a meccsek kb felén 1 piros is villan😄 Majd egyszer rámegyek ezeknek a fogására bwinen...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Shep
Alsó kettõt érzem elég erõsnek a felsõ 2 is jó (elvileg) de valamelyik úgyis elmegy. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Akkor hajrá lehet rakni az x-eket 😊 Egyébként erre is van szisztéma csak hát kicsit nagy tõkét igényel és itt azét igen nagy a szerencse faktor.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

WuFraZselic
mára meg annyira egyértelmû ez a 4 meccs, hogy úgyse jönni be mind4-re a H 😄

Washington - Montreal H 1.83
Detroit - Florida H 1.70
San Jose - Philadelphia H 1.98
Minnesota - NY Islanders H 2.10

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
jah, csak tegnap volt 8 vagy 9 meccs, amelybõl 3ra ránézésre x-et mertem volna mondani 😄 ezt ki kell várni 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

fsgh
vagyis ki kell fogni a jó fordulókat😄

Shep
Próbáld ki ma, ma meg tuti nem lenne csak max 1. Ezért is mondtam fsgh-nak vagy 2 hete amit mondtam 😊

WuFraZselic
igen, én is. tegnap 7ezerbõl csináltam 9et, szóval 500 forinttal meg is akartam tenni, csak nem akartam 4ezret bukni, erre baszki +8ba lennék 😄

fsgh
igen. alig voltam ideges. bezzeg amikor én raktam egyse lett x az 5bõl.... arrg..

WuFraZselic
hát hallod, tegnap éjjel ha minden nhl meccset x-re teszel egy ezressel, akkor +16ba jöttél volna ki 😄

Banano
Én még a 3éves pályafutásom alatt egyszer sem tettem X-re.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

fsgh
😊 jaja. Lehet jól jönne ki az ember ha mindet xre fogná külön mondjuk 500al😄 (nekem ez a mániám😄)

Forza Italia!

Szerintem a Loki meccs így is sima lesz..
9csöves9
de rühellem ezt a holland másodosztályt,legszívesebben a háromnegyedét behúznám x-re...

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

syasztok légysy erröl irjatok véleményt
TRINEC-KLADNO H
KAIPA-JOKERIT H
EISBAREN-DÜSSELDORF H
INGOLSTADT-KÖLN H
WOLFSBURG-NÜRNBERG H
RAPID-GAZ H
LÉGIA-POLONIA Hyasztok légysy erröl irjatok véleményt
Forza Italia
azoknak akik gondolkodnak a Loki meccsen

11 játékosára nem számíthat a DVSC a Honvéd ellen

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

WuFraZselic
akkor szerintetet Basel jut tovább? Zürich irtó pocsék formában van 😊 (vagy rendes játékidõben nyer esetleg?)

Shep
A , lemaradt 😞 Tehát 1-1

Shep
Átgondoltam a Lavór - City meccs 1-1 lesz nem 0-0

Shep
Nyisd meg az iroda oldalát ahol játszol és kezd el pakolni a hazaiakat mind bejöhet 😊 Amúgy itt írkálják mire gondolnak, vagy szerinted elterelés, hogy direkt hülyeségeket írnak be és õk meg tök mást raknak, hogy aki olvassa az megrakja és ne nyerjen?

<#mf1>

különben sem azt kérdeztem mi a legbiztosabb, vagy mi a tuti, csak azt, hogy van e vmi ami bejöhet.
Legia Varsó-Plonia Varsó:H
Düsseldorf-Cottbus:H
Bielefeld-1860 München:H
Fc Lustenai-Hartberg:H
Cambuur-Emmen:H
Go Ahaed-Maastricht:H
Shep
Legbiztosabb:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha nem fogadsz nem is buksz 😊

valami faszát tudtok a hétvégére?
Shep
Aki nyer az jut tovább nem volt még semmi.

Mi az ,hogy muszáj nyerni? Enni muszáj, inni muszáj, .rni muszáj, nyerni nem igazán, már csak azért sem mert ez ugye sport amit meg a pénz irányít.

WuFraZselic
persze, de jó formában is vannak... ellenfél is, de valamiért mégiscsak õk a listavezetõk. na jó, ezt akkor külön teszem meg a düsseldorffal 😄

amúgy basel - zürich ki jut tovább? elég alacsony a basel oddsa, volt már 1. meccs netán (nem találok róla infót 😄)?

Matthew Prosac
azt hittem már megtanultad, hogy a muszáj nyerniük nem egyenlõ azzal, hogy nyerni is fognak 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

WuFraZselic
1. a 10., ill 3. a 18. ellen... természetesen benne van az x, de az utóbbi meccseket elnézve, a cambuur gyõzelmet biztos. a go ahead és a maastricht is mind3 utolsó meccsét megnyerte, így adódik az X , viszont 1 pont az elõnyük, muszáj nyerni hogy ne elõzzön a graafschap és / vagy a cambuur. meglássuk 😄

Shep
Két holland gázos szerintem egyik szinte biztos x lesz.

WuFraZselic
akkor ez lesz, gondolkodom hogy megér-e 2ezer forintot... egy ezrest szánnék rá viszont

97 Go Ahead Eagles - Maastricht H 1.51
77 Legia Varsó - Polonia Varsó H 1.38
81 Bielefeld - 1860 München H 1.49
91 Cambuur - Emmen H 1.37
75 Rapid Bukarest - Gaz Metan Medias H 1.40
~5.95

Forza Italia
düsseldorfra gondoltam😊

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Sztem most nyerni fog a loki, nem várok nagy csodát a honvédtól, a lokinak meg kell a pont..a bielefeld meccs szerintem biztos jó, nagyon gyenge az 1860, a düss-cottbust azt én se nagyon erõltetném, a cottbus azért annyira nem rossz csapat h egy friss feljutó megverje simán..
WuFraZselic
kettõ is van 😊

Forza Italia
német meccs kivételével jó.

WuFraZselic
egy ilyenrõl vélemény?
79 Düsseldorf - Cottbus H 1.93
97 Go Ahead Eagles - Maastricht H 1.51
77 Legia Varsó - Polonia Varsó H 1.38
81 Bielefeld - 1860 München H 1.49
91 Cambuur - Emmen H 1.37
75 Rapid Bukarest - Gaz Metan Medias H 1.40
~12x-es odds

analfa
Igazad lehet bár a honvéd lokira esetleg egy x-et is el tudok képzelni, mert szerintem a loki egy kicsit leenged mikor magyar csapattal játszik egyáltalán nem pörögnek úgy mint a BL-ben.

sziasztok!mai tippjeim:

Eisbaren Berlin - Dusseldorf 1
Honvéd-Loki 2
Washington Capitals - Montreal Canadiens 1
Buffalo Sabres - Boston Bruins 1

Szerintetek?
Matthew Prosac
hali srácok, bocs az offért, de úgy gondolom ezt látnotok kell, és nem azért mert önreklám, vagy mert én írtam, nem is az írás a lényeges.
ajánlom mindnkinek a videókat a bejegyzés végén, mûvelõdjetek, okosodjatok:
Így is meg lehet gazdagodni + tudjátok meg hol éltek!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Shep
1.71
Caja Laboral v CB Valladolid 1 @ 1.07
Unicaja v Valencia BC 1 @ 1.45
Real Madrid v DKV Joventut 1 @ 1.10

Shep
Vagy mégis? 😊

Shep
Nem lesz ebbõl semmi.

MaSzKa
hasraütésszerûen

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

WuFraZselic
hát, ez nem volt túl jó nap megint 😄 bár végülis még mindig -2be vagyok tegnaphoz képest...

34 Zürich Lions - Zug H 1.90 (3-1, 6 perc van hátra)
25 Frölunda - Brynäs H 1.65 (3-2)

3000 > 9405

32 Hamburg - Mannheim V 2.03 (7-5)
[b]4000 > 8120[b]

a kérdésemre am direkt nem válaszoltál?
fenrob
köszi hogy válaszoltál a kérdésemre 😊

\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"

balintka
Utolsó 3 premiere league meccsébõl 2-t bukott a MU. Igaz idegenben és az ellenfelek a liverpool meg a chelsea volt. Szerintem mindenképp gyõzni fognak, kell nekik most nagyon a 3 pont fõleg otthon. Hogy mennyire fognak megszenvedni az jó kérdés. Szerintem eléggé.

MaSzKa
Lagun Aro 39 - 37 Gran Canaria

szép eddig

javuljatok Vendégek

MaSzKa
Lagun Aro 38 - 35 Gran Canaria

gyerünk fiúk!!!!!!!!!!!!!!4

WuFraZselic
Hamburg - Manheim 5-4
baszki, nagyon kéne a vendég gyõzelem