image-BD73_519E93E2.jpg
  • FERNANDINHO1997
    Hát én X2 re raktam, meg írtam egy elemzést is róla, ha már hallotam tőled ezt au infót, szval ha jön, akkor köszi!

HDD Olimpija Ljubljana - EC-KAC
    1X2 / X2
    Odds: 1.52

Ez az odds hatalmas ajándéknak tűnik így elsőre. Hogy miért? Azért, mert az NHL szezon kezdetével az eddig KHL, EBEL, NLA, és SL ligába játszó játékosok visszatérnek az NHL- es csapatukhoz. Köztük a hazai csapatnál játszó Mursak is aki visszatért a Detroid csapatához. Ez nagyon nagy ér vágás lehet a hazai csapatnak. Eddig a hátán húzta a csapatot, de ugye mostantól nem lesz. Ennek a ténynek a tudatában, bátran tudom ajánlani mindenkinek az X2- őt, bátrabbaknak a vendég sikert. Ez egy nagyon fontos találkozó lesz. Klagenfurt 46 ponttal ál, és éppen hogy csak nem felsőházas pozícióban, de ugye egyel kevesebb meccset játszottak. Az Olimpija csapata 41. ponttal állnak a tabella 10 helyén. Papíron sokkal erősebb a Klagenfurti csapat a Szlovén csapatnál. Ugyan a Klagenfurti csapattól is elment 3 játékos, de egyik se volt olyan fontos tagja a csapatnak, mint Mursak. Ezért az ő hiányuk nem fog különösebb gondot okozni.

Összeségében úgy gondolom, hogy ez most nagyon megfogja viselni a Szlovén csapatot, hogy elvesztették a legjobb játékosukat. Klagenfurtnak nagyon kell ez a győzelem, még akár egy döntetlennel, majd utánna döntetlen utáni vereséggel is, de vissza juthatnak a már Felsőház playoffot jelentő helyre. Tippem:X2