Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chile nyer
Uru gól
Holland-Olasz BTS
Svéd-Argentin BTS
Német-Francis BTS
Ghana tj.
Nekem ezt a 28-as szorzót vitték el a nyomorult rabszolgák, 5 ezerre hozott volna 140-et😞
7 Ausztria - Olaszország H 1,95
46 U21Oroszország - U21Norvégia H 1,72
4 P. Petzschner - A. Seppi V 1,60
Eredõ odds: 5,36640
Tét: 4000 Ft
Várható nyeremény: 21465 Ft
Szeged-Nagyvárad:H-1.08
Norvégia-Ukrajna:V-2.63
Spanyol gól:H-1.10
Brazil gól:H-1.21
Holland-Olasz:Mind 2 cs gól:H-1.75
Románia-Ausztrália:H-2.30
Francia-Német:mind 2 cs gól:H-1.61
Ebbõl lett egy 24.5-ös odds
Nyeremény:4900 Ft.
ritka pillanatok egyike mikor az a csapat fordít amelynek a gyõzelmére szükséged van 😄
1-0 után pláne nem gondoltam volna,hogy kikapunk !grat
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Olyanokat már meg se említek, hogy "egyik csapat lõ gólt" és over 1.5 között vacilálok erre tuti a másik nyer 0-2, 0-3-ra..(pl ma Szlovén-Bosnyák, Macedón-Dán)
De gondolom ti is így vagytok ezzel és ez véletlen se sírás mert a sportfogadást bírni kell idegrendszerrel és gyomorral, kivéve ha mindig nyersz ami kizárt.
De ezeket csak azért írom h ne mindig a szorzók repkedjenek összevissza. 😄
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Kaszás: te k*ssolj, inkább bukd el az 50.000 Ft-odat valami youth meccsen. 😄
viszont az is igaz, hogy senki sem lehet örökké vesztes, és így megdõl az itt emlegetett dolog, hogy amire teszek annak tuti annyi..
Azt meg nem akarom a sorssal és egyéb marhaságokkal bizonyítani de hidd el, hogy van olyan iiiiszonyatosan peches széria amikor kvára mindegy mennyire vagy jó úgyis buksz vagy minden kombid 1 meccsen megy el és természetesen a legkisebb szorzóson.
De aki ebbõl flémet csinál azt azért kiröhögöm. 😊
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Ezt remélem nem gondoltad komolyan. Jó párszor beírta elõre, hogy mit rakott, mégse láttam egyszer sem, hogy tömegesen raktátok volna az ellenkezõjét. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1,41x
1,35x
A megmondó emberek persze ilyenkor kussolnak. 😄
olasz gól kéne
svéd simaliba
oroszoknál 1 gól és oké
francia bármi lehet még
ecuador gól hamarabb jött mint gondoltam
wales 2-0, szal az x eléggé messze van 😄
jó persze az én szelóm is elmehet mnt ahogy elment pár napja ide nah, egy ilyen meccsre tenni pénzt bátorság volt xD vagy mondjuk, hogy szereted a kihívást?!
1,33x
203 Hollandia - Olaszország: Hollandia szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1,25
209 Svédország - Argentína: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,79
222 Franciaország - Németország: Franciaország szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1,30
Eredõ odds: 3,83955
dobok egy hátast ha a franciák nem lõnek gólt 😄
a szelvénybõl a két legnagyobb szorzó már megvan, a svéd over 2.5 viszont gyorsabban jött mint gondoltam ! (1-2es vereséget vártam és Messi gólt ) 😄
hiába írtam neked pár soros tájékoztatót, davix a saját elemzésével is jött ?! <#ticking>#ticking>
Ezt buktad haver 😞
Persze ha kifognak a franciák egy rossz , szerencsétlen napot akkor kikaphatnak de erre nem sok esélyt látok
és hétvégén meg már bajnoki
nyilván hajtani fognak....:S:S
te egy zseni vagy amúgy
Amugy Németeknel fél csapat hiányzik, így meg aztan még inakbb 1x..