image-BD73_519E93E2.jpg
  • Dean Winchester
    Hull győzelem jó lehet valóban!

cardiffnál én is hazait várok ,de mivel hazai pályán a cardiff nem ikszelt még illetve egymás ellen is régen toltak ikszet így félek a pontosztozkodástól ! Persze 4 x-tt játszana sorban a cp? Nancy is nyomott 6-ot :D
    Szóval ez nálam inkább dnb hazai, esetleg 2.5 over (mindkét csapattól várok gólt)

reading az odavágón 2-0ra is ment a swansey ellen! City ellen majdnem sikerült a döntetlent kicsikarni de a 90.ben lőtt góllal kikaptak ugye 1-0ra. Szerintem a hazai győzelem most meglehet.
    egyrészt 7 mérkőzés óta nyeretlen a reading (pont az evertont ütötték utoljára) másrészt egymás ellen is pont 7 mérkőzés óta képtelen nyerni a reading.

norwich hazai pályán roppant jól teljesít, de az odavágón is 4-1re kikaptak pedig akkor a chelsea nem volt igazi formában, most belendültek, szerintem nyernek de mivel nálam a chelsea tiltólistán van így nem fogadnék rájuk idegenben. Szerintem mindkettő csapat lő gólt, 2.5 overt mernék tippelni erre a meccsre.

stoke hazai pályán eddig veretlen, 4 győzelem mellett 4szer ikszelt.
    Odavágón 0-0ra végeztek egymással. 3 győzelmet követően 3szor ikszelt a stoke, szerintem most újból jönni fog a győzelem. Bár ebben a tippben elfogultság és szurkolás is van, hiszen utálom a poolt így hajrá stoke :) ÁM a poollal is jártam már pórul egyszer kétszer így ők is tiltólistán vannak nálam.

Middlesbrough - Blackburn
    számomra a holnapi nap legbiztosabb mérkőzése a boro hazai győzelme, dnb hazai még biztosabb!
    4. vs 17.
    3-0-2 vs 0-1-4 -> akt. forma
    hazai pályán 8-1-2 vs idegenben 2-7-2
    odavágót is idegenben a boro nyerte 2-1re
    egymás ellen 5 mérkőzés óta képtelen nyerni az aktuális pályaválasztó

Barnsley - Birmingham
    odavágót 5-0ra a barnsley nyerte, egymás ellen 4 mérk. óta nem nyert az akt. pályaválasztó

összegezve.:

middlesbrough nyer
    barnsley nyer
    cardiff nyer
    stoke nyer
    hull
    5/3ba esetleg 5/4-t megér

neten fogadóknak!
    boro dnb h / boro minimum 2 gólt szerez.
    barsley gólt lő
    stoke gólt lő
    cardiff gólt lő
    hull gólt lő