Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cheltenham - Everton mindkét csapat szerez gólt 1.85 minden PL csapat kapott gólt idegenben a hétvégi kupában, szerintem ez most sem fog változni. igaz, a Cheltenham elvesztette egy középpályását (22/5) és egy csatárát (21/5) az átigazolási szezonban az elmúlt napokban
Istres - Valenciennes mindkét csapat szerez gólt 1.59
nagyjából hasonló az indok, bár az Istres nagyon jól szerepel otthon, és amúgy is meglepetés a szereplésük idén, kiesés elkerülése volt a cél, ehhez képest...
itt is van két meghatározó hiányzó a hazai oldalon, egy kp (14/1) és egy csatár (16/5)
viszont a vendégeknél is vannak hiányzók, egy védõ (15/1), két kp (14/2) ill. (14/2) és egy csatár (13/5)
a spanyol meccsre Xet várok, de a vendég gól nagyon csábít 1.4ért
ez egy 4es szorzó lenne, 10-15 rongyot megér nekem elsõ ránézésre. bár a Cheltenham és az Istres hiányzóit figyelembe kéne vennem, szóval még "alszom rá" egyet
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
71 CSZKA Moszkva - Ekaterinburg H 1,25
69 Szalavat Ufa - Dinamo Moszkva V 1,98
76 Lev Praha - Metallurg Magnitogorszk V 1,90
Eredõ odds: 4,70250
ezek közül melyik mehet el Metallurg mostanában elég jó formába vannak a múltkori vereség visszaveszi a csapat lendületét vagy gyõznek most
100ft-os alaptétnél 400at kell érte fizetni. ha egy hibázik akkor 400ft-od visszakapod +1-1 ft haszon ami jelentéktelen.
ha mind bejön akkor 2000ft-ot nyersz
ha telitalálat lenne akkor viszont a befizetés 5*.t nyerjük.
61 Latina - Pisa H 2,10
28 Xanthi - OFI H 1,82
62 Cliftonville - Glentoran H 1,80
40 Rayo Vallecano - Getafe: Rayo Vallecano szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1,23
233 *(0-1) Fiorentina - Pescara H 1,62 0-3
237 Genoa - Bologna H 2,26 2-0
222 Mallorca - Atl. Madrid D 3,25
229 Elche - Sabadell H 1,55 3-2
243 Napoli - Roma: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,40
4/5
5*500
így 7.5öt hoz kb, pedig ezt úgy éreztem simán jön 😄
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
itt pl.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szarzenál -> arsenal
májer -> bayern
...stb
Atl. Madrid kb. 27 mérkõzés óta nem játszott döntetlent 😄 nem azt mondom, hogy most jön de ez miatt én nem mernék mostanság kimenetelre fogadni az õ mérkõzésükön, inkább elkerülöm õket.
ezen felnevettem xDDDDDDDDDD
Calcio Napoli SpA over 1,5
+5k
Club Atlético de Madrid gól
+6k
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Internazionale Milano SpA vendég gyõzelem helyett
Montpellier Hérault Sport Club
Società Sportiva Calcio Napoli
Reial Club Deportiu Espanyol de Barcelona
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Viselkedni kell és kész, ha valaki nem akar a topicba jönni vagy nem tetszik neki ami van akkor keressen másik helyet, nem kötelezõ fórumozni szerintem.
Zemantól szokatlan, hogy ilyen jó formában legyen egy csapata, 5. fordulóban Xeltek utoljára, ráadásul a Napoli egy szar szériából kezd kimászni. nekem sehogy sem jött volna ki a vendéggyõzelem... :/