-
Nézzük mit lehetne kihozni a mai napból.
Chelsea - Juventus
H 2.09 (Juve szurkolóként is reálisan kell néznem a mérkőzést. Chelsea "egyenlőre" jobb csapat és ha nem is nagy fölénnyel de sztem 1 góllal legyőz minket. Esetleg 2.5 over is jöhet, vagy a mindkét csapat szerez gólt.)
Sahtar Doneck - Nordsjaelland
(0-1) H 1.58 (hazai csapat keretileg és rutinba is felülmúlja a vendégeket akiknek első bl szereplésük lesz. Sztem 2-3 góllal megverik a dánokat.)
Bayern München - Valencia
H 1.42 (Bayern jó formában várja a mérkőzést. Robben és Ribery valószínüleg nem fog pályára lépni, de így is sokkal jobb csapat a münchen. Itt biztos hazai győzelmet várok.)
Lille - Bate Boriszov
H 1.40 ( A lille csapatát nem nagyon kell bemutatni. Meggyengültek ugyan de így is ők a meccs nagy esélyesei.A Bate hasonló cipőben jár azonban, mint itthon a Debrecen, évek óta nemzetközi kupaszereplők, de a mérkőzéseket Boriszovtól távol, a Dinamo Minszk stadionjában kell lejátszaniuk, mert a pályájuk nem alkalmas a Bajnokok Ligája-selejtező és csoportmérkőzések megrendezésére.)
Celtic - Benfica
(1-0) H 1.63 (Ahogy utánanéztem meg olvasgattam mindenki Benfica győzelmet vár de én azt mondom úgy járhatnak mint tegnap a Zenit. Hol máshol lenne esélye a pontok szerzésére a Celticnek ha nem otthon?? Így azt mondom ha nem is sima hazaiba de 1x be simán jók lehetnek.)