-
Nos akkor nézzük h mit is várok mára.
Blackburn - Barnsley
H 1.41 (hazai csapat kerete talán a másodosztály legjobb kerete. Jelenleg vezetik a Championship-et. Vendégek jelenleg a 13. helyet foglalják el. Idén 2 ből 2 vereség idegenbe. Meglesz a 3. is sztem.)
Blackpool - Middlesbrough
H 1.77 (hazai csapat jelenleg az előkelő 2. helyen tanyázik a bajnokságba, köszönhetően hazai teljesítményének. 2 ből 2 győzelem 8 rúgott és 1 kapott gól. Vendégek sem szerepelnek rosszul de idegenbe 2 meccsből 2 vereség.)
Tranmere - Bury
H 1.66 (Hazaiak remek formában 6 meccsből 4győzelem 2 döntetlen. 13-2 gólkülönbség. Otthon 3 ból 3 győzelem. Vendégek még nyeretlenek idén 3 döntetlen 3 vereség. Így is marad sztem mert itt hazai győzelem várható.)
Montpellier - Arsenal
V 2.05 (Elég jó az odds az Ágyúsokra, ráadásul megnézve, hogy milyen pocsék szezonkezdetet produkált a Ligue 1 címvédőjeként a Montpellier eléggé elgondolkodtató a vendég győzelem. Kerete is sokkal erősebb az Arsenalnak ami nem utolsó szempont. Rutin is az Arsenal mellett szól még a Montpellier első bl fellépésére készül.)
Paris SG - Dinamo Kijev
H 1.60 (Nem feltétlenül nagy különbségű, de magabiztos hazai győzelemre számítok. A gól szerintem egyébként simán benne van a vendégekben, de a játékosállomány közti különbség miatt azért szerintem csak meglesz a hazai győzelem. Ibra-Pastore-Lavezzi-Menez négyes komoly gondokat okozhat a Kijevieknek.)