Nem értem miért olyan nehéz megérteni hogy a Win/Lose oszlop mutatja hogy aznap mennyit nyertem/vesztettem. A stake az a megtett tétek összege. Cartman csak gyökérkedik. Összesen 56ezer valamennyit vettem ki, na ügye ez nagy összeg, kicsit több mint 16millió forint. Na én ha most elkezdenék itt ezt meg azt venni, a NAV egyik nap biztos úgy seggbe kúrna hogy csak na. Tehát adó: szimplaság kedvéért mondjuk azt hogy kereken 56.000eurót vettem ki, ebből kiszámolod a jövedelmet(50.400) és az adóalapot(64.008). Ügye egészségügyi hozzájárulást(27%) kell fizetni amit a jövedelemből számolsz ki, az 13.608euro és szem.jöv.adót(16%) is kell fizetni amit az adóalapból számolsz ki,így az eredmény 10.241,28euro. Ezek után az EHO-t és az SZJA-t kivonod a teljes kivett összegből és így ami marad neked az 32.150,72euro, ami kicsit kevesebb mint 10millió forint,
A kérdésedre a válasz: mert segíteni szeretnék másoknak p@ztmek. Pont ezért nem akarok visszamenni mo.-ra mert mindenkiben csak a szart keresik az embert.