Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként szép kis EB elé nézünk...
Most már ez lesz a trend védekezz 10 emberrel és hátha beakad egy egy kontrából stb.....hányinger
Most már ez lesz a trend védekezz 10 emberrel és hátha beakad egy egy kontrából stb.....hányinger
Jaja 😄 Az biztos, hogy nem nagy IQ gyülekezetre vall fejben, aki foci miatt verekszik 😄😄
Sosem értettem azokat a marhákat akik egy foci meccs eredménye miatt képesek egymásnak esni. Az ilyeneket ki kéne rakni valahova aztán hagy üssék egymást amíg bírják.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
a helyen ahol voltunk a meccs után volt egy kis nézeteltérés. Mi éppen gyászoltunk Bayernesek amikor odajött pattogni egy Chelsea buzi. Haverom pofánverte, aztán a többi kék is jött verekedni, egy pillanat alatt tömegbalhé lett. Egy Chelsea mezes átrepült az üvegfalon és ekkor hívták ki a zsarukat. Engem is bevittek, mert éppen egy szék lábával püföltem egy srácot, amikor beléptek...
ja a meccsrõl annyit, hogy ez a Bayern bukta el
itt nem nyerhettünk ma mintha valami felsõ erõ a chelseat segítette volna, az egész bl idényük alatt mit összemákoltak
robbennt meg nem szeretném többet látni Bayern mezben, rohadék önzõ szar nyomorék
Gomez meg Fradi zint nb1et üti meg
a 34 éves Drogba kislábujja többet ér mint az egész gomez
itt nem nyerhettünk ma mintha valami felsõ erõ a chelseat segítette volna, az egész bl idényük alatt mit összemákoltak
robbennt meg nem szeretném többet látni Bayern mezben, rohadék önzõ szar nyomorék
Gomez meg Fradi zint nb1et üti meg
a 34 éves Drogba kislábujja többet ér mint az egész gomez
hagyjad már ezeket a kamukat
elve azt írtad, hogy rómába leszel és ezért nem tudsz menni münchenbe
elve azt írtad, hogy rómába leszel és ezért nem tudsz menni münchenbe
*elönzõzi 😄 Még reggel van 😄😄
:ASDSDFAS
mégis minek tettél a Bayernre? és mért kerültél be a sittre?😄
mégis minek tettél a Bayernre? és mért kerültél be a sittre?😄
I met God. She's black
Meg miaz már hogy Neuer lövi a tizit?😄😄😄 Senkiházi gyökerekkel van teli ez a bayern😄
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
Robbennel egyetértek 😄 Annyira azt hiszi, hogy tud focizni, pedig csak tudogat 😄😄 Sorra elösztönzõi a helyzeteket + 11-eseket sorra hagyja kifele 😄 De úgy megy a pályán, mintha Õ lenne a nagy ISTEN 😄😄
kurva anyját ennek az éjszakának... elbuktuk a kupát...elbuktam a lét...4 óra volt, mire hazaengedtek minket a rendõrségrõl.. a Bayern mezem is elszakadt... a faszom a világba
Nem lesz egy olyan kis fülecske, hogy bono(s). arra rá mész, és ott lesz 2 db. bónuszos cuccos, az eggyik ez az 5€ a másik az nemtom mi. Azt látod ott. Na és ott lesz egy olyan h pasa a saldo,vagy ha google forditobol tolod akk activate bonuisz vagy valami ilyenhülyeség. Arra rá mész és akkor jovairja a pénzt a számládon.
Demonsss!
Megerösitettem az emailt,beirtam a kodot,most már csak várjam hogy mikor kapom meg a bonuszt vagy még csinálni kell valamit?
Megerösitettem az emailt,beirtam a kodot,most már csak várjam hogy mikor kapom meg a bonuszt vagy még csinálni kell valamit?
mekkora lúzerek játszanak a Bayernben,fõleg ez a Robben gyerek,akkora arca van mint egy ház,azt még egy tizenegyest se tud belõni(bajnokságban meg BL-ben sem)helyzeteit is kilövi a stadionból,ugyanúgy mint az Inter elleni dõntõben,nem csoda,hogy még a Real cserepadjára se kellett 😄DDD
34 éves Drogba meg egy helyzetébõl gólt szerez 😄DD
34 éves Drogba meg egy helyzetébõl gólt szerez 😄DD
haverokkal meccs elõtt: ááá... ez a meccs max 1-1 lesz... jön robben a tizivel: mondom áh tuti kihagyja... kihagyja 😄😄😄 baszki, ha itthon lettem volna mennyi pénz jöhetett volna te jó isten...

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ja és ment itt a szövegelés fos real nem tud 11 es lõni 😄😄 Na kérem akkor a Bájern se 😄
Weed hány milla bukott?
??
én meg most bosszankodok! faszért kombinálom túl???????
még a hét elején mondtam is,hogy 4k megy a chelsea nyeri a bl-t-re 10k jöhetne rá minthogy a bayern bl gyõzelmére tegyen az ember szaros 1.4es szorzóért.. aztán ott volt az x2 1.88ért 😄DD
viszont kurvára nem megérdemelt ez a bl gyõzelem mert a bayern többet tett a sikerért de hát nem érdemre adják a serleget 😞
én meg most bosszankodok! faszért kombinálom túl???????
még a hét elején mondtam is,hogy 4k megy a chelsea nyeri a bl-t-re 10k jöhetne rá minthogy a bayern bl gyõzelmére tegyen az ember szaros 1.4es szorzóért.. aztán ott volt az x2 1.88ért 😄DD
viszont kurvára nem megérdemelt ez a bl gyõzelem mert a bayern többet tett a sikerért de hát nem érdemre adják a serleget 😞
hÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁ
NA MI VAN A NAGY BÁJERNNEL 😄😄😄😄😄😄.D😄😄😄😄😄😄😄😄:😄
SA😄as😄:AS😄:ASD:AS:d:AS😄:AS😄sa
NA MI VAN A NAGY BÁJERNNEL 😄😄😄😄😄😄.D😄😄😄😄😄😄😄😄:😄
SA😄as😄:AS😄:ASD:AS:d:AS😄:AS😄sa
Most nem ment a büntetõrúgás úgy látom <#eplus2>#eplus2>
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
HÁHÁHÁHÁHÁÁHÁHÁH
Balfax báyern 😄😄😄😄😄😄😄
Balfax báyern 😄😄😄😄😄😄😄
Cselszki beszopta 😄😄 Hál istennek 😄😄
+10K
+10K
lol .DDD ja XD
Amorebieta negyedjére is ikszel, kapják be...
4 perc hátra van,de ...
1.500 HUF Nyitott Egyszeri (2.550 HUF) Labdarúgás
SD Amorebieta v Linense
Over/Under 2.5 Goals
Over
1.70
Amorebieta negyedjére is ikszel, kapják be...
4 perc hátra van,de ...
1.500 HUF Nyitott Egyszeri (2.550 HUF) Labdarúgás
SD Amorebieta v Linense
Over/Under 2.5 Goals
Over
1.70
Õszintén bayern gyõzelmet akartam rakni egy 10-essel , de meggondoltam magam nem érzek rá semmit , bár így is én valamiért inkább cselszi gyõzelmet érzek
az szép lett volna! BL -re mit raksz?
félidõ 1.5overen gondolkoztam de csak max. 500 ft-al .D félek, hogy max. 1 gólt fogunk látni...
mondjuk 2:0ás bayern gyõzelmet sem zárom ki..
hazai csapat emberelõnyben
24 perccel a vége elõtt 1.7 az over 2.5re! hazai csapat háromszor játszott döntetlent ! 4.jére emberhátrányban vajon sikerül az 1 pont megszerzése? Szerintem nem... ekkora szorzóért megéri megjátszani az overt szerintem!
1500 ra hozhat 1k-t
félidõ 1.5overen gondolkoztam de csak max. 500 ft-al .D félek, hogy max. 1 gólt fogunk látni...
mondjuk 2:0ás bayern gyõzelmet sem zárom ki..
hazai csapat emberelõnyben
24 perccel a vége elõtt 1.7 az over 2.5re! hazai csapat háromszor játszott döntetlent ! 4.jére emberhátrányban vajon sikerül az 1 pont megszerzése? Szerintem nem... ekkora szorzóért megéri megjátszani az overt szerintem!
1500 ra hozhat 1k-t
köszönöm, hogy beírtad!
a villarealért drukkolok!
a villarealért drukkolok!
baszkiiiiiii és jött 😄DD
de jó, hogy kitöröltem és az almeirara raktam XDD
de jó, hogy kitöröltem és az almeirara raktam XDD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
500 HUF Nyertes Egyszeri 2.000 HUF Labdarúgás
Almeria v Alcorcon
Over/Under 1.5 Goals
Over
4.00
Almeria v Alcorcon
Over/Under 1.5 Goals
Over
4.00
almeriran az overt én is most megraktam....
verona over 1.5et akartam erre pont 2-0 ...
am celtan raktam be a fogadószelvénybe az over 2.5et de töröltem és az almeirat raktam xD
de csak mert beírtad... gondoltam most is szerencséd lesz és jönni fog..
verona over 1.5et akartam erre pont 2-0 ...
am celtan raktam be a fogadószelvénybe az over 2.5et de töröltem és az almeirat raktam xD
de csak mert beírtad... gondoltam most is szerencséd lesz és jönni fog..
nna gyerekek nemsokára indul a melegítés a kocsmában, aztán 20.45-kor elszabadul a pokol!! BAAAAYYEEEEEEEEEERN!!!
megvaaaan😄
én azt nem találom hogy hol kell kérni....ird már le magyarul,mert google chromaal hasznalom az oldalt
1.000 HUF Nyitott Egyszeri (2.600 HUF) Labdarúgás
Blackpool v West Ham
Over/Under 2.5 Goals
Over
2.60 +2.5
1.647 HUF Nyitott Egyszeri (2.635 HUF) Labdarúgás
Blackpool v West Ham
Over/Under 2.5 Goals
Over
1.60 +2.5
wh jut fel, hearts nyeri a kupát akartam tenni, de mivel itt ugye nincs ilyen lehetõség így ezt raktam 😄
3 perc van hátra, remélem a wh nem bacca el 😄
Blackpool v West Ham
Over/Under 2.5 Goals
Over
2.60 +2.5
1.647 HUF Nyitott Egyszeri (2.635 HUF) Labdarúgás
Blackpool v West Ham
Over/Under 2.5 Goals
Over
1.60 +2.5
wh jut fel, hearts nyeri a kupát akartam tenni, de mivel itt ugye nincs ilyen lehetõség így ezt raktam 😄
3 perc van hátra, remélem a wh nem bacca el 😄
hearts megint simán veri az ellenfelét 😄 remélem így jön a többi kupagyõztes tipp is 1.5ért xD