image-BD73_519E93E2.jpg
  • Dean Winchester
    szerintem ezek a legjobbak

"Az 52 éves Mick Dunning két fontot tett egy tizenöt meccses kombinációra és a szombati játéknapon tizennégy tippje bejött – már csak a Port Vale–Blackpool találkozónak kellett volna döntetlenre végződnie. A Blackpool 1–0-ra vezetett, mikor a Port Vale a 75. percben tizenegyeshez jutott, Tony Dinning pedig csúnyán mellérúgta a büntetőt. Mr. Dunning egymillió font helyett így „csupán" 22 315-öt kasszírozott – azért van egy kis különbség."

A SZUPERMAMA
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

"Az egyik legelképesztőbb nyerési sorozat Angela Kennedy nevéhez köthető. A wilmslowi családanyának elege lett abból, hogy férje és fia állandóan meccsekre jár, és be akarta bizonyítani, hogy ő otthon ülve is ért annyit a focihoz, mint ők.
    Kennedy tanulmányozta kicsit a statisztikákat és a tabellákat, majd a következő fogadásokat tette 2006 márciusában: a Manchester United második lesz a Premier League-ben, a Sheffield United második lesz a Championshipben, a Southend megnyeri a harmadosztályt, a Carlisle a negyedosztályt, a St. Mirren a skót másodosztályt, a Cowdenbeath a skót negyedosztályt, a Liverpool az FA-kupát, a Hearts a Skót Kupát, illetve a Grays Athletic az FA Trophyt. Mind bejött, a családanya pedig 2000 fontra 242 391-et nyert!"

azért lehet ott bőven pénz a tarsolyban (nem csóringer) baszki ha ilyen baromságra 2000 fontot volt képes felrakni :D

Íme egy fogadási ajánlat: egy fontra 909 000-et lehet nyerni vele. Mindössze annyinak kell összejönnie, hogy az angol labdarúgó-válogatott világbajnoki címet nyerjen, a szövetségi kapitányt David Beckhamnek hívják, a győztes gólt legidősebb fia, Brooklyn Beckham szerezze, és Romeo Beckham álljon be csereként. Egyébként ugyanilyen oddsszal kínálja az iroda, hogy 2014. március 21-én egy aszteroida telibe kapja bolygónkat, és megsemmisíti a földi életet. Ha bejön, akkor úgysem kell kifizetni...

A BECSÜLETES BÍRÓ
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Zárjuk a körképet egy magyar sztorival: az ötvenes-hatvanas évek magyar FIFA-játékvezetője, Pósa János szeretett totózni, de telitalálata (akkor még ez 12 meccset jelentett) sosem volt. Egy ízben – csapatneveket ő maga sem említett – már 11 találata volt, és az esti, utolsó totómeccset éppen ő vezette.
    „Életemben először tizenegy találatom volt, és ha a hazaiak győznek, akkor telitalálatot érek el! A mérkőzés nyolcvankilencedik percében, a hazai csapat kettő egyes vezetésénél a vendégek támadtak. Középcsatáruk ügyesen kibújt a védők közül és ellenállhatatlanul tört kapura. A kapus vakmerő vetődéssel dobta magát a csatár lábai elé, de az ügyesen elhúzta a labdát, mire a kapuvédő megfogta az egyik lábát, és a csatár felbukott. Tizenegyes! Egy pillanatra átvillant az agyamon, hogy ha ezt belövik, akkor fuccs a tizenkét találatnak. De mire a gondolat végére értem, már harsant a sípszó, megítéltem a büntetőt. Határozottan mutattam a tizenegyespontra, és a következő pillanatban már a hálóban is táncolt a labda. Kettő kettő! Pár másodperccel az újrakezdés után a játékidő letelt. A biztonság kedvéért még egyszer az órámra pillantottam: huszonegy óra negyvenhárom perckor engedtem ki a kezemből a telitalálatos totószelvényt" – mesélte Somos Istvánnak, a Síppal a világ körül című könyv szerkesztőjének.