Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
egyébként a levante-atl. 2-0 után ha élõztem volna tuti nyomtam volna az over 2.5-et 😄 2. félidõben meg pláne...
MUnál szintén 😄 emberelõnyben vártam volna még egy gólt..
spanyol bajnoki és 60 percig 3 kapuralövés? 😄
BAZD+ ezt nem hiszem el 😄😄 Ha végeredményre tennék, azt nem jön 11/11 még elhiszem, de az, hogy over 0,5-ök, meg hazai rúg, vendeg rúgbõl nem jön 11-bõl 1 se na elmennek a faxba 😄😄😄
Mallorca meccs 0-0 😄😄
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
a jó kis bundás görög 1be
doxa-ergotelis hazai 6 meccse nem lõtt gólt, tök utolsók😄😄
rakd meg😄vagy nyersz egy nagyot vagy 11bõl 11 szar lesz
unibeten 1,90 van ráD😄😄
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
mondjuk ha úgy közdenek mint az apoel akkor nem lesz bajom velük
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.