image-BD73_519E93E2.jpg
  • Narusco
    na jó. nem akartam megint veszekedni, de rólad ordít hogy hihetetlenül nagy kretén és tudatlan pöcs vagy.

jégkorong: voltál te már élőben meccsen? én egy éve mentem el egyre. és tudod annyira megfogott, hogy az egész volán szezont végignéztem, az első meccs után már nem voltak kételyeim, tudtam hogy ez a legfaszább, nekem.

kézilabda: ezt én sem szeretem, de mivel sok közöm van veszprémhez, elég jól látom hogy mennyire meg tudja fogni az embereket. a franciák elleni meccset láttad amugy? na. meg ha megnézed hányan érdeklődnek felé, elég nehéz csak ugy leszarozni.

kosárlabda: nem szerettem, minden sportot szerettem eddig játszani, ezt az egyet nem. de azt kell hogy mondjam, mióta nba van jobban megismertem mivel fogadok rá, és azóta minden éjjel megnézek legalább egy fél meccset, ha tehetem.

baseball: nézni szar szerintem ha nincs kedvenc csapatod, de még úgy is ha van. viszont a kultusz ami körülveszi... ezt szeretem sportfogadásban is a legjobban.

nfl: legnézhetőbb sport tv-n keresztül. nem véletlenül a leghiresebb az amcsiknál.

foci: 6 éves korom óta focizok. (illetve már nem, mert középsuli óta talán 2-3x rugtam labdába) jártam más országban is ezáltal. elég jól ismertem a csapatokat, embereket, és meg is néztem minden szar meccset régen tv-ben, de ma már egy bl döntőt is képtelen vagyok megnézni. az egészet megvették az ázsiaiak (igen, a premier league-ban is ott vannak, de te csak fogadj 1.2-ért a mencseszterre), magyarországon a béka segge alatt van, nem találsz olyan meccset amire érdemes lenne kimenni (a vidi loki sem az szerintem...) az egészet "páwa gecik" -vagy hogy szokták őket manapság hívni- és celebek játsszák, sokszor annyi pénzt kapnak amennyit megérdemelnek, stbstbstb...