Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
LESZOPHATNAK.

mondjuk a bologna az intert is megtudta verni idegenben akkor hazai pályán ne tudná a juvet? utóbbi 3 idegenbeli meccsén csak ikszre volt képes a juve, azért a bologna meg nem egy szar csapat..
bajnokságban se bírtak nyerni pieroék.. kupában ( meg 90.percben a bologna és juve gól) majd ho-ban 2-1re nyert a juve)
az a baj, hogy a bologna után genoaba majd ezt követõen a fiorentinához látogatnak. Akárhol kikaphatnak, ha egyik helyen sem akkor beleugrok a Dunába 😄
(mindegyik csapatra 3as szorzó van, szóval szerintem itt simán meg lehet játszani a duplázós tétet.
ma 1k- ha nem jön akkor köv. alkalommal 2k. ha akkor se akkor aztán 3k-val legalább. Weed helyébe bepróbálnám...
így ha most nem jön akkor hétvégén csak 1k-t rakok a juve vereségre. ha a fio ellen se jön akkor szerintem hagyom a francba és elkönyvelem a bukást és kész. Kimenetelre nem szoktam rakni szinte sose de ez most annyira adja magát 😄
lehet félidõben fog vezetni a bologna és a juve a semmibõl fog egyenlíteni.. :S
a lényeg félidõben legyen hazai és akkor már bukni nem fogok.
szomferi: nem! szerintem nyer a bologna de félek attól, hogy félidõben fognak vezetni és a juve egyenlít mert azt meg nem tudom elképzelni ,hogy félidõben a juve vezessen majd a bologna fordítson... (így lesz 0:0 a fi-ben? 😄) végeredmény meg 0:2 ? :S hajrá bologna..
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

de csak azért mert a 13-13-0 olyan vicces lenne mármint ha így állna a juve...
félve kérdem meg, de a Bologna-Juventusról mit gondolsz?
fio gól
west ham gól
cardiff gól
admira gól
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Intel Core i3-3225 3.3GHz NVIDIA GeForce GT 640 4GB RAM http://www.gyoribuszok.hu
fog még valaha gólt lõni a cselziben???
utolsó gólja a mu ellen volt még szept 18án...durva😄😄:😄