image-BD73_519E93E2.jpg
  • Dean Winchester
    de hát a besiktas múltkor papír szerint bukott ráadásul csak 1-0ra , sőt emberhátrányba is kerültek ,szóval nem olyan nagy bukás volt az...

Manisaspor - Eskisehirspor H
    maninasaspor elég régen nyert már a bajnokságban! odavágót is megnyerte 2-0ra

Sivasspor - Kayserispor D - ergo páros a gólok száma - aki nem akar annyit kockáztatni
    vendégek idegenben 4 győzelem és 7 vereséggel rendelkeznek. odavágón 6:2re kiütötte a mostani ellenfelét.
    itt azt mondom döntetlenre végeznek egymással.

Samsunspor - Fenerbahce 1.5 over / hazai gól
    fener idegenben elég holos teljesítményt mutat (5-4-3), ráadásul hazai pályán se tudta megverni a samsunsport és csak egy szaros 0-0ra volt képes 1,25!!! os szorzóért! idegenben most 1.5ért ezek után én tuti nem tenném meg én akármekkora szorzót adnának erre a meccsre nagyon messziről el is kerülném, el is kerülöm. ha mondani kéne valamit akkor talán a 1.5 overt mert itt hazai gólt várok.

hogy teljes legyen a történet így
    Besiktas - Mersin Idmanyurdu SK H

a mersin következő ellenfele a sivasspor lesz... a nagy szorzót mondjuk én nem is értem. 01.11én kupamérkőzésen 1-1re végeztek egymással majd ho. utan 1-3 lett
    Mersin Idmanyurdu SK - Sivasspor 20 2.59 3.17 2.55
    ezek után számomra nagyon magas a 2.59es szorzó de ennyiért lehet megéri majd bepróbálni.