atiapuka#96747
Én még sohasem. De a szemüvegemre nem is tudom, hogy tenném fel.:) Egyébként én nem is vagyok oda a számítógépes játékokért. Lehet, hogy azért, mert informatikus vagyok, és évek óta mást sem csinálok, csak a képernyőt bámulom.
Melyik negatív tulajdonságot ítéled el a legjobban?
Hagy írjam le a saját véleményemet. Én az emberi bunkóságot, primitívséget gyűlölöm a legjobban. És ennek a primitívségnek semmi köze az iskolázottsághoz. Elmondok egy esetet, kár, hogy nem voltam ott. Anyám tavaly kórházba került, életveszélyes állapotban.:( Hála az égnek, szépen felgyógyult, viszont a járása már nem olyan tökéletes, mint azelőtt volt. Múltkor mesélte, hogy állt egy zebránál, erre egy kocsi is megállt, hogy átengedje (elvégre a gyalogosnak van elsőbbsége, tudtommal, igaz a legtöbb sofőr leszarja). Anyu nem akart menni, mert tudta, hogy lassú. De az autós csak nem indult, így anyám elindult az ő tempójával. Erre kiszólt a bunkó tahó sofőr, hogy ha ezt tudja, nem engedi át. A kurva anyját. Engem nagyon felháborít az ilyen, ha kimoderálják, akkor is.
Bocsánat, a monológért, de kijött belőlem.