97989
QE4UCUtvAwMCUQgeEAVR

• chhaya #96299
    Későn ébredtem, nem reggeliztem, csak kakaót ittam. Aztán a szomszédos étteremben ettünk egy menüt, én csirkeragu levest és tordai lacipecsenyét steakburgonyával. Vacsira két vakrémes-szalámis szendvicset paradicsommal. Semmi nasi egész nap. :(

Te?
    Utoljára szerkesztette: chhaya, 2017.09.04. 06:35:36
  • Zephyr Retiring
    Kedvelem a szeptembert, így örülök :)

Fel tudod sorolni, hogy tegnap ébredéstől elalvásig milyen ételeket fogyasztottál?
  • Bebut
    Egyedül hason, vagy picit oldalamon. Ketten pedig összebújva, vagy az oldalamon, vagy a hátamon.

Örülsz, hogy megjött ahűvösebb idő?
  • chhaya #96296
    Nem, de nem is nagyon vágyom rá.

Milyen pózban szeretsz aludni? Hamar elalszol?
    (A kreatív kérdés onnan jött, hogy ránéztem a macskánkra, aki már megint hanyatt kitekeredve, szétvetett lábakkal szunyál. :D)
  • Zephyr Retiring
    Fene tudja. Most voltam nemrég egy elszármazottak napján, ami ugyan nem pont lagzi, bár 300-an jöttünk össze, volt vacsi is, meg élő zene amire akár hajnalig is rophatta a nép :)
    Mi ugyan már este 10-kor kidőltünk, de mentségemre legyen mondva, hogy előtte éjszaka mindössze 3 órát tudtam aludni, ugyanis a szomszédomban hajnali 2 óráig leánybúcsú volt :D

Vettél már részt leány vagy legénybúcsún?
  • chhaya #96294
    Tavaly szeptemberben két hét eltéréssel voltam kettőn is. :D
    Az egyik hagyományos nagy falusi lagzi volt a bükkösdi ökoparkban, a másik pedig kicsi családi-baráti összejövetel a Budapesten a Kopaszi gáton egy bisztróban.

Szereted a nagy lagzikat?
  • Zephyr Retiring
    2 éve Törökkanizsán a Szent György templomban egy ismerősöm esküvőjén.
    A Lakodalom pedig Magyarkanizsán volt közel 200 fős társasággal :)

Tehát: mikor voltál utoljára lagziban, és merrefelé?
  • chhaya #96292
    A pazarlást nem szeretem, de a kényelmesnél jobban takarékoskodni sem szoktam. Szóval... ésszerű körülmények között mondhatjuk, hogy fontos.

Mikor voltál utoljára templomban?
  • Zephyr Retiring
    Most nem vonz.

Számodra fontos az energiatakarékosság?
  • chhaya #96290
    Se kapásból, se nyugodtan átgondolva nem tudom elképzelni. Egy bizonyos időnél tovább nem terjed a fantáziám.

A paintballt próbáltad már? Ha nem, érdekelne?
  • Zephyr Retiring
    Csak a rossz dolgokkal kapcsolatban. Jobban örülnék, ha ez az "adottság" inkább a pozitív előrejelzéseknél működne.

Milyen öregkort tudsz elképzelni magadnak, ha nem kapásból kellene leírnod, hanem nyugodtan átgondolva?
  • chhaya #96288
    Csak amikor biztosra is tudtam, hogy változás lesz. :D Amúgy nem.

Szoktad megérzéseid lenni, amik be is következnek később?
  • Zephyr Retiring
    Hadilábon :D
    Erről az ipséről mindig az az eset ugrik be, amikor a Plazma nevezetű rapper művészlélek fellépett az egyik kereskedelmi tévénk valamelyik tehetségkutatóján..
    Nem tudom ki látta, de a srác egy akkora cifra saját költésű káromkodós-bemocskolós szövegű rapkölteményt adott elő, hogy mind a zsűri, mind a közönség, csak döbbenten pislogott :D
    Hernádi Jucus (vagy Soma?) csak annyit kérdezett, hogy ugyan ki volt az a kegyetlen hölgy, aki így összetörte a szegény szívét?
    Aztán megszólalt Puzsér:
    Az ilyen trágár és obszcén szövegek abszolút nem helyénvalóak és semmi értelmük sincs azon kívül, hogy valaki menőnek érezhesse magát, hogy ő mekkora arc, mert ilyet meg mert tenni a médiában ma...
    Ergo Puzsér a művészethez annyit ért csupán, mint...mint inkább nem is mondok hasonlatot, közelébe sem érne a valóságnak.
    De azt nem vitatom, hogy mint médiaceleb, egy igazi egyéniség.

Érezted már valaha, hogy valami nagyon nagy változás fog történni az életedben hamarosan?
  • chhaya #96286
    Magamtól soha. Régen hallgattuk valamelyik adót az irodában, de beköltöztették hozzánk egy idősebb kolléganőnket, azóta nincs megegyezés, hogy mi szóljon, ezért inkább csend van. Amit én egyáltalán nem bánok.

Hogy állsz Puzsér Róberttel?
  • Zephyr Retiring
    Rendszeresen talán semmilyet.
    Műsorokat nem, de néha kedvem támad régebbi sorozatokhoz. Úgymint Jóbarátok, vagy mondjuk a Miért éppen Alaszka? Joel dokival és "sziszöli" többiekkel :P

Szoktál még rádiót hallgatni?
  • chhaya #96284
    Klasszikus, és lehetőség szerint minél kevesebbet.

Milyen műsorokat nézel rendszeresen?
  • Zephyr Retiring
    Az étkezés és a zenehallgatás.
    Az első után, a második közben néha el is pilledek kissé..

Klasszikus, vagy modern felszereltségű a konyhád, és naponta mennyi időt töltesz ott?
  • chhaya #96282
    14 voltam, emlékszem a helyre, és egyrészt arra gondoltam, hogy sokkal nyálasabb, mint ahogy elképzeltem, masrészt meg hogy előbb túlestem rajta, mint a nálam menőbb és népszerűbb barátnőm. (Utált is utána rendesen.)

Mi a legpihentetőbb tevékenység számodra? (Mondjuk az alváson kívül. :D)
  • Zephyr Retiring
    Erre inkább én válaszolnék :)
    Pasiként úgy vélem ez minden egészséges embernél előfordul. Nálunk halmozottabban (reggeli merevedés pl.) a nőknél (csajoknál) is, csak ritkábban. (Tisztelet a kivételeknek) Persze mindkét nemnek mást jelentenek az erotikus álmok.
    Egy nőnek már az is erotikusnak számít, ha álmában egy félmeztelen pasival koktélt iszogat egy bárban és ennyi, nálunk pasiknál meg az erotikus álom vagy a csókkal kezdődik, vagy onnan, hogy félmeztelen ülünk egy bárban, amikor mellénk telepedik egy teljesen meztelen bomba nő :D

Hány éves korodban született meg az első nyelves csók élményed, mit gondoltál közben, és emlékszel e még a tett helyszínére? :P
  • kamionosjoe
    Nincs. Illetve olyan szokott lenni, hogy álmodok valamit és akkor az a történet visszatér 2x,3x és ennyi. Meg amikor ugyanaz van, akkor se teljesen ugyanaz, van ami mindig más. Kimondott rémálmom meg már régen nem is volt.

Szoktak szexuális jellegű álmaid lenni?
  • chhaya #96279
    Hát, sosem volt ez meghatározó a barátaim megválogatásában. Bár alapvetően a diszkósokkal nem igazán tudtam mit kezdeni.

Vannak visszatérő (rém)álmaid?
  • Zephyr Retiring
    Fekete. Még a depecses korszakomból maradtak meg :D

Milyen zenei galeritagokkal barátkoztál valaha szívesen, és mely "szélsőséges" zenetábor tagjait kerülted el jó messzire?
  • chhaya #96277
    Igen, péntek reggel 9 óra 50-kor. :)

Milyen színű a legtöbb ruhád?
  • Zephyr Retiring
    Hirtelen az Androméda (jól írtam?) ugrik be elsőnek...meg a két göncöl :) Amúgy mindet nem ismerem.

Tudod e, hány óra hány perckor születtél?
  • chhaya #96275
    Nincs kedvenc helyem.

Ismered a csillagképek neveit?
  • Zephyr Retiring
    7 éve szinte napi szinten, főként esténként. Akkor ismertem meg a jelenlegi páromat :)
    Mostanság inkább bicajozunk (majdhogy naponta) és alkalmanként sétálunk még, de már inkább a tó körül. Egy sétány lett kiépítve pár éve, pihenőhelyekkel és erdő(be)kerülő "titkos" utakkal :P
    A városi kolbászolásokat most már úgy tudjuk le, hogy pihenőutakat szervezünk magunknak télen-nyáron.
    Utoljára télen Gyulán, nyáron pedig Egerben jártunk :)

Van kedvenc helyed ott ahol élsz?
    Egyedül, vagy többedmagaddal látogatod sűrűbben?
  • kamionosjoe
    Utóbbi.

Szoktál a városban kolbászolni?
  • chhaya #96272
    Ami elsőre eszembe jutott, az tesómmal közös akció volt. Akkor még élt a kutyánk, viszonylag nagytestű jószág, fogott egy kismacskát az udvarban. Na de hogyan vegyük úgy el tőle, hogy ne harapja le bosszúból a kezünket? Hát ráborítottuk a nagy kerti fémkádat, amin annyira meglepődött, hogy elengedte a zsákmányt... A kádat kicsit arrébb csúsztattuk, a cica kiszabadult a levegőre, kutya a kád alatt. Sajnos a macsek nem élte túl az akciót, talán ha hamarabb eszünkbe jutott volna...

Tudsz zajban-fényben aludni, vagy teljes csend és sötétség kell?
  • Zephyr Retiring
    Folyton nagy elánnal vetem bele magamat a terveimbe, aztán valahogy elszáll az energiám.
    Úgy (talán) 10%-os a siker :P

Szerinted mi a legkreatívabb dolog amit valaha is megtettél?
  • chhaya #96270
    Intenzív döglés. :D A legjobb: hűvös időszakban fürdőlátogatás, nyáron strand.
    Ezek előre eltervezett és lefoglalt dolgok, többnyire meg is szoktak valósulni.
    Ha csak otthon teszek-veszek, azt elpocsékolt időnek érzem. De azért olyan is előfordul.

Neked?
  • Zephyr Retiring
    Is is. Aktuális hangulatomtól függ éppen, de az a jellemzőbb, hogy a pókok és a rágcsálók kivételével szabadon távozhatnak :D
    Utóbbiak (rágcsálók) szerencsére idestova 5 éve már nem jutottak be a lakásba :)

Milyen terveid szoktak felmerülni ha szabin vagy, és azok közül hány százalék szokott meg is valósulni?
  • chhaya #96268
    Részemről mindkettő kell. :D De ha úgy általában végiggondolom, akkor szerintem többen voksolnának a táska mellett. Rengeteg nőtől hallom, hogy így töri a lábát a cipő, meg túl magas és úgy fáj, de azért mégis megveszi és hordja... Engem jobban bosszant egy kényelmetlen cipő, mint egy kevéssé praktikus táska.

A lakásban randalírozó pókokat, nagyobb rovarokat kinyírod vagy inkább kirakod ajtón kívülre?
  • Zephyr Retiring
    Sajnos :D

Szerinted mi a fontosabb egy nőnek ha választania kellene: egy meseszép kényelmes cipő, vagy egy gyönyörűséges praktikus női táska?
  • chhaya #96266
    Hát régen úgy voltam, hogy zabálhattam bármennyit, nem híztam egy dekát sem, viszont ha valamiért nem ettem, akkor rögtön lazák lettek a ruháim. Ellenben most elég csak ránéznem a kajára, már az is látszik rajtam. :D A nagyobbik probléma, hogy (még mindig) imádok enni és utálok mozogni.

Szereted a gyorskajákat, mint hamburger, pizza és társai?
  • Zephyr Retiring
    Sósan, szalonnával :)

Oda kell figyelned a súlyodra, vagy ehetsz bármennyit bármiből?
  • chhaya #96264
    Nem sokkal játszottam eddig, szóval maradok a hagyományos, régi fajta Gazdálkodj okosannál. :D

Túrós tészta édesen vagy sósan, szalonnapörccel?
  • Zephyr Retiring
    Igen. Főként magyar, francia és autós :)

Kedvenc társasjátékod?
  • chhaya #96262
    Megkezdődött a két hetes szabadságom. :]

Szeretsz kártyázni?
  • Zephyr Retiring
    Sajnos néha nagyon. Viszont kompromisszumképes vagyok, mert tudom én is hibázhatok vagy tévedhetek.

Mi volt a legjobb dolog, ami a héten történt veled?
  • chhaya #96260
    Ha nyaggatnak... Vagyis azt, ha kéretlenül rám akarják erőszakolni az akaratukat, és nem értik meg, hogy NEM.
    Én jobban tudom, hogy nekem mi a jó, még ha nehéz is elhinni.

Mennyire vagy akaratos?