Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eközben a barátságból szép lassan szerelem lett, először csak részemről, majd nagyon lassan de egyre biztosabban részéről is.
Ami a hazugságokat illeti, persze kisebb füllentésekkel magam is bepróbálkoztam eleinte (nem ittam, csak 2 sört, persze már rég levágtam a füvet - vagy csak szerettem volna..) de soha, igen sohasem tudtam megúszni. Csak belenézett a szemeimbe és már le is buktam<#nyes>#nyes>
Azóta sem tudok és többé már nem is akarok neki füllenteni (hazudni meg pláne nem), mert tudom, hogy nem szereti, nekem viszont ő a legfontosabb jelenleg a világon. Nagyon szeretem minden családtagomat, de közel sem úgy, mint őt.
Én úgy érzem, ez viszont is ugyanígy van. Szerencsésnek tartom magam, mert ő van nekem és én lehetek neki.
Te tudnál egyetlen embert mindenki más elé helyezni az életedben, vagy ilyen nálad nincs?
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Szerintem vannak olyan helyzetek ahol megengedhető. Pl valaki érdeklődik, hogy hogy vagy, és nem vagy jól, de nem olyan ember, akinek szívesen panaszkodnál. Vagy ha valaki tolakodó, és a személyes dolgaidról kérdez, amihez semmi köze. Azt is le lehet koptatni hazugsággal.
Alapvetően nincs gondom vele, amíg másnak nem okozunk problémát, kárt.
De ha valaki előnyszerzés érdekében hazudik azt elítélem. Vagy azért, hogy felvágjon mások előtt.
Szerintem nem lehet nélküle élni. De az a normális, ha törekszünk minél kevesebbet, és olyanokkal vesszük körbe magunkat, akinek nem akarunk, nem tudunk, és nem kell hazudnunk.
Nem, szerintem olyen nincs. Vagy ha valakiről azt gondolnánk, akkor ő csak jól hazudik és nem derül ki.
Van vagy volt olyan ember az életedben, akinek nem akartál, nem tudtál, és nem kellett hazudnod? Ki ő neked?
Miért? Mert erről kellene leginkább leszoknom :)
Komplex kérdésköröm:
Tudtad, hogy egykoron a hazugságot a 8.főbűnnek tekintették? Te hogyan vélekedsz a hazugságról? Lehet manapság teljes életet élni hazugság nélkül? Ismersz olyan élő, vagy valaha élt személyt, aki soha egyetlen egyszer sem hazudott?
A "hét főbűn" közül melyiket találod a legrosszabbnak és miért?
(→kevélység, →fösvénység, →bujaság, →irigység, →torkosság, →harag, →restség)
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Szabadban sportolsz inkább, vagy zárt térben?
Az asszony ezt ma már könnyebben orvosolja, mint egykoron. Lazán megfogja, és a szennyeskosárba hajítja a levetett gönceim amíg este tusolok. Így kénytelen vagyok valami újat keresni a szekrényemből. Nem veszek fel akármit, nekem a legfontosabb a kényelem. Csak aztán nézem azt, hogy hogyan nézek ki benne :D
A legközelebbi szülinapodra milyen ajándéknak vagy meglepinek tudnál őszintén örülni?
Előre megtervezed, hogy mit veszel fel másnap, vagy reggel kikapsz valamit a szekrényből és mész?
Átlagosan milyen gyakran és mennyit írsz fizikális íróeszközökkel?
(a palmtop-ceruza nem játszik most.)
Gyakran álmodsz a szeretteiddel?
Visszatérő álmom volt sokáig, de már több, mint 20 éve nem álmodtam ezt. Csak az emléke maradt..
Neked mi volt a legcsodálatosabb álmod, amiből szinte fájt a valóságban ébredni?
Mi vagy milyen jellegű volt az eddigi legrosszabb álmod?
Ha most rögtön kapnál bárkitől egy húszezrest, mi lenne az első dolog amire elköltenéd?
★★★★★
Amiben nem, az az 5 nyerő lottószám egyszerre történő eltalálása. Na abban még fejlődnöm kell<#nevetes1>#nevetes1>
Van kedvenc játékod mobilon mostanság, amivel jól eltöltöd a felesleges idődet?
Te?
Irigykedés helyett inkább jóleső érzéssel tölt el, ha valaki valamit jobban csinál mint én.
Mindenki lehet jó valamiben, így nem kell, hogy egyvalaki mindenben jó legyen.
Hogy érzed, te miben vagy jó?
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.09.10. 00:57:41
Szoktál irigykedni? Mennyire tartod magad irigynek?
Az asszony "lelépett" egy hosszú hétvégére a barátnőivel, úgy hogy vasárnap estig szabad a kecó és nagyon élvezem<#nevetes1>#nevetes1>
Persze nem kell félre érteni, mindenkinél jobban szeretem a páromat, de idestova 7 esztendeje élünk kommunában, napi szinten.
Jó néha kicsit kikapcsolni és másokkal, vagy egyedül tölteni a szabadidőt. Mindkettőnknek. Nem igazán szoktunk veszekedni. Vitatkozni néhanap, de azt is mindig megoldjuk így vagy úgy. Érdekes kérdés ez, hogy egyedül jobb, vagy társaságban.
Talán mindkettő igaz és nem is kell ebben dönteni. Mikor mire van szükségünk éppen, csak az számít.
Számodra mi volt a legfélelmetesebb vagy legborzongatóbb dolog amit valaha átéltél?
Élvezed az egyedüllétet, vagy társaságban jobb?
Van úgynevezett sajat időd, mikor csak magaddal foglalkozol? Rendszeres?
Milyen módszert alkalmazol önmagad lenyugtatására ha valaki vagy valami felbosszant?
Mennyire tervezel előre programokat?
Akkor eszem, amikor megéhezek és akkor iszom amikor megszomjazom. Így volt ez már velem az oviban is, később az iskolapadokban ülve kaptam be egy egy szendvicset a tanárok nagy örömére, és így van ez ma is meló közben. Étkezem, iszom vagy épp wc-re megyek ha úgy érzem azt kell tennem. Étkezni, inni, pihenni, és levegőt venni muszáj. A többi opció tetszés szerint választható<#nyes>#nyes>
Idénre terveztél valamilyen szakkört, iskolát, tanfolyamot elvégezni vagy elkezdeni?
Melyik a legfontosabb étkezésed?
Van egy alapfizu, amit rendszeresen minden hónapban egyformán kapok. Ez jelenleg nettó 85. Aztán ehhez jön egy havi átlag csoportnorma, ami az adott hónap teljesítménye alapján lehet bármennyi nullától egész 100-ig, ráadásul ezt még a napi csoportlétszám is befolyásolja úgymint minél kevesebben vagyunk, fejenként aznapra annál több jut százalékosan is, erre jön még az egyedi norma (teljesítményszázalék) és a prémium is, amit a napi selejtek alapján kalkulálnak ki. Ez is szintén lehet nullától 100-ig akármennyi, plusz kafetéria ami egy 20-as havonta, valamint a 13.havi bér decemberben, ami átlag plusz egy havi teljes bér. Mindehhez jön még két évente kábé 10 nettó havi béremelés 10 éven keresztül az alapbérre. Nagyjából ennyi.
Neked?
Mennyit keresel havonta?
★★★★★
Van kedvenc ételed?
Miről hallgatsz legtöbbször zenét?
(telefon, zsebrádió, mp3 lejátszó, walkman, autós rádió, hifitorony..)
Vagy nem ilyesmire gondoltál?
Ismersz ehető növényt?
Van kedvenc virágod?
Felejtsd el az ellentétek vonzzák egymást és a hasonló hasonlót vonz bölcsességeket. Egy kapcsolatban nincsenek szabályok, nincs rend, sem káosz. Változás van és elfogadás. Ha el tudod fogadni a partnered olyannak amilyen, ha tudod szeretni minden hibájával együtt, akkor élhettek a világ túlsó felén is távol egymástól.
Fél évet voltam távol az asszonytól munka miatt, rendszeres heti kétszeri kommunikációval, és működött a dolog. Volt olyan kollégám, aki már negyedjére volt kint (fél évet) és kitartottak egymás mellett. Nem kell egyet érteni mindenben. De ha van közös cél, amiben egymást támogatjátok, a kapcsolat működhet. Változatosságként pedig néha meg lehet lepni a párunkat egy egy utazással, vacsorával vagy bármivel ami örömöt okozhat neki.
Mert ha ő boldog, te is az leszel.
Ittál már igazi olasz kávét?
Működhet egy távkapcsolat? Ha igen mi kell hozzá, ha nem akkor miért nem?
Te?
Utoljára szerkesztette: chhaya, 2017.09.04. 06:35:36
Fel tudod sorolni, hogy tegnap ébredéstől elalvásig milyen ételeket fogyasztottál?
Örülsz, hogy megjött ahűvösebb idő?
Milyen pózban szeretsz aludni? Hamar elalszol?
(A kreatív kérdés onnan jött, hogy ránéztem a macskánkra, aki már megint hanyatt kitekeredve, szétvetett lábakkal szunyál. :D)
Mi ugyan már este 10-kor kidőltünk, de mentségemre legyen mondva, hogy előtte éjszaka mindössze 3 órát tudtam aludni, ugyanis a szomszédomban hajnali 2 óráig leánybúcsú volt :D
Vettél már részt leány vagy legénybúcsún?
Az egyik hagyományos nagy falusi lagzi volt a bükkösdi ökoparkban, a másik pedig kicsi családi-baráti összejövetel a Budapesten a Kopaszi gáton egy bisztróban.
Szereted a nagy lagzikat?
A Lakodalom pedig Magyarkanizsán volt közel 200 fős társasággal :)
Tehát: mikor voltál utoljára lagziban, és merrefelé?
Mikor voltál utoljára templomban?
Számodra fontos az energiatakarékosság?
A paintballt próbáltad már? Ha nem, érdekelne?
Milyen öregkort tudsz elképzelni magadnak, ha nem kapásból kellene leírnod, hanem nyugodtan átgondolva?
Szoktad megérzéseid lenni, amik be is következnek később?
Erről az ipséről mindig az az eset ugrik be, amikor a Plazma nevezetű rapper művészlélek fellépett az egyik kereskedelmi tévénk valamelyik tehetségkutatóján..
Nem tudom ki látta, de a srác egy akkora cifra saját költésű káromkodós-bemocskolós szövegű rapkölteményt adott elő, hogy mind a zsűri, mind a közönség, csak döbbenten pislogott :D
Hernádi Jucus (vagy Soma?) csak annyit kérdezett, hogy ugyan ki volt az a kegyetlen hölgy, aki így összetörte a szegény szívét?
Aztán megszólalt Puzsér:
Az ilyen trágár és obszcén szövegek abszolút nem helyénvalóak és semmi értelmük sincs azon kívül, hogy valaki menőnek érezhesse magát, hogy ő mekkora arc, mert ilyet meg mert tenni a médiában ma...
Ergo Puzsér a művészethez annyit ért csupán, mint...mint inkább nem is mondok hasonlatot, közelébe sem érne a valóságnak.
De azt nem vitatom, hogy mint médiaceleb, egy igazi egyéniség.
Érezted már valaha, hogy valami nagyon nagy változás fog történni az életedben hamarosan?
Hogy állsz Puzsér Róberttel?
Műsorokat nem, de néha kedvem támad régebbi sorozatokhoz. Úgymint Jóbarátok, vagy mondjuk a Miért éppen Alaszka? Joel dokival és "sziszöli" többiekkel :P
Szoktál még rádiót hallgatni?
Milyen műsorokat nézel rendszeresen?