QE4UCUtvAwMCUQgeEAVR

• Zephyr Retiring
    Most nagyon mélyre, vissza kellene emlékeznem az elmúlt 20 évre, de úgysem menne. Ezért inkább csak tippelni tudok..
    Egy filmposzter (Tökéletes célpont), egy üveg akármi (fogalmam sincs milyen ital, de talán pezsgő volt), egy termosz (ami tök szupin nézett ki, csak orrán száján eresztett ezért már rég a kukában landolt), és egy póló az amire nyereményként valamennyire visszaemlékszem. Roulette életemben egyszer külföldön, feketére tettem 5 dolcsit, pirosat húzták ki persze :), kaparós sorsjegyet csak az asszonynak veszek néha (ma egy 1000-est kapart pl.) engem hidegen hagy, ugyan nem tartom magam függőnek, de ötöslottó heti szinten egy szelvény, alapjáték joker nélkül hosszú évek óta már, de eddig max csak ketteseim lettek.
    Egyebek, hatos, kenó, tippmix, luxor meg a jó ég tudja mi még, szintén hidegen hagynak.
    Nyerni jó, de a magam részéről jobban szeretek álmodozni és kalkulálni, hogy mit tennék, vennék, ha nyernék (lásd az ezzel kapcsolatos topikot amit nyitottam ha érdekel)
    Amúgy ha előre tudnám, hogy soha a büdös életben még csak egy 4-es találatom sem lesz, akkor is lottóznék tovább, csak kevesebb nyereményre számítanék :D

Mi a legelső dolog ami eszedbe jut, ha meghallod valahol körülötted a "balhé" szót?