97989
-
#95823 Marhára nem figyelek ilyesmire. Nyaranta főleg farmernaci és télikabát ami látszik, nyaranta meg felkapok valamit ami a kezem ügyébe kerül.
Ha kánikula van egy póló és egy short meg edzőcipő általában. A nyári rucik színeik szinte naponta változnak, tehát...
Tea, üdcsi, sör, bor, víz, tej vagy egyéb nedű? Melyikből fogyasztod a legtöbbet általában? És a legkevesebbet?
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.03.16. 19:19:31 -
#95822 Több dologtól függ, elsősorban hangulattól :D, aztán hogy mennyire fáradtam el aznap, mennyi cuccot kell cipelnem, mennyi ember akar tömegközlekedni (a tömeget kerülöm, ha lehet)... Illetve hogy magassarkút viselek-e. :D
Mennyire tér el a téli és a nyári ruhatárad színvilága? -
Bebut #95821 Motoroztam végre, idén első alkalommal. Kertrendezés, városnézés.
Ha gyalog és tömegközlekedve valahova ugyan annyi idő alatt érsz el, akkor mivel mész és miért? Normális, se nem meleg, se nem hideg idő van, eső nem esik. Mint mondjuk ma. -
#95820 sétáltam tömegközlekedés helyett, sőt, az "igazi tavasz" első napján kapásból annyira tavasz volt, hogy még egy új profilképet is csináltattam magamnak... amin mosolygok
te?
OFF: most napi 12-16 óra meló van, de ha valakinek van kedve csinálni egy tavaszos bannert, simán berakom -
Bebut #95819 Igen mehet szerintem.
Csináltál már valamit idén, amit csak azért csináltál, mert már jó idő van? Ha igen mit, ha nem mért nem? -
kamionosjoe #95818 Erre a kérdésre nem tudom mi lenne az igazi válasz, ahány ember annyi igazság.
Itt a tavasz. Szerinted jó ötlet lenne a topikot feldobni egy tavaszi háttérképpel? -
#95817 Szerintem max. 4-5 percet...
De a párom szerint meg 4-5 órát is néhanap.
Talán valahol a kettő között lehet az igazság :)
Mindenben fontos az igazság? -
#95816 Túl sokat. Nem akarom tudni pontosan. :O
Te? -
#95815 Minden ami trailer (filmajánló).
Mennyi időt szánsz internetezésre naponta? -
#95814 Legjobb tudomásom szerint tégla. Társasház.
Van kedvenc reklámod? -
#95813 nem moderátori topic. -
#95811 Még egy szuka keverék maradt. Chan.
A testvére Jackie, hét hónapja távozott a kutya Walhallába.
Sosem akartam kutyát, mégis jutott életem minden szakaszára egy, bármerre is éltem.
Milyen falazata van az otthonodnak?
(panel, tégla, beton, vert, vályog, vegyes ...) -
kamionosjoe #95810 Amit vezettem az egy MAN TGS, amiben ültem csak az a Tesla Model X.
Van háziállatod? -
#95809 Gomba.
Szerinted mi volt az a "legmenőbb" autó típus (márka) amiben eddig ültél? (vagy csak beülhettél..) -
zsanett92 #95808 Nem, sajnos nem. A nagybátyámmal egyszer nagyon csúnyán összevesztünk egy családi rendezvényen, azóta nem beszélünk egymással. És a rokonok sem hívnak minket egyszerre meg sehova. :/
Mi volt a jeled az oviban? -
#95807 Barátokból sosem elég. Óvodás korunktól, át az iskoláinkon, kollégiumokon és egyéb zárt közösségeken túl,
és munkahelyeinken keresztül haladva a barátok folyton cserélődnek és változnak. De akadnak néha egy életen át tartó ritka barátságok is.
Nem. Egyértelmű: barátokból sosem elég.
Minden rokonoddal jó viszonyban vagy? Akad akit kevésbé látsz szívesen, esetleg el is kerülöd mindig ha tudod?
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.03.10. 20:47:36 -
#95806 Kettő az egyben, válasz és kérdés egyszerre: Barátokból létezik olyan, hogy elég? -
Bebut #95805 8, akkor mikor eloltod, de egy idő után csak 3 marad.
Szerinted elegendő barátod van? -
zsanett92 #95804 //Sziasztok! :)
Jó tulajdonságok - Türelmes vagyok, segítőkész,szeretek korrekt lenni mindenkivel.
Rosszak - Lustaság :C, válogatós vagyok nagyon ha kajáról van szó, szeretek citromot nyalogatni ._.
Van nyolc égő gyertyád, ebből hármat eloltasz. Hány gyertyád marad? -
#95803 Az apáca kimenőn lefekszik egy fiúval, és a főnővér megtudja.
- Ezért egész nap a sarokban térdelsz, imádkozol, és egy citromot nyalogatsz.
- Rendben, de miért kell citromot nyalogatnom?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!- Hogy ne lássam azt a kielégült képedet.
Amúgy mivel kevés gondolatolvasó él közöttünk, ez nem egy egyszerű feladat (Mármint új viccet mesélni bárkinek is..)
Fel tudsz sorolni 3 rossz és 3 jó tulajdonságodat?
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.03.10. 11:25:50 -
#95802 Nincs. Irigylem azokat, akiknek hivatásuk van, nekem csak munkám, és azért dolgozom, mert muszáj.
Tudsz egy jó viccet, amit még nem ismerek? -
#95801 Régebben könyv (tonnányi vegyesen, de főleg regény és szak) manapság már Xbook. Még csak barátkozunk, de szerintem lesz közös jövőnk :)
Van még mesterség, szakma, hivatás amit szeretnél elsajátítani? -
#95800 Nincs, nem is lesz, ha rajtam múlik.
E-reader vagy papírkönyv? -
#95799 Sok sok, nagyon sok évvel ezelőtt történt..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!...egy ismerősöm nagyon berúgott és ököllel nekiesett egy hölgynek. Beálltam közéjük, így én is kaptam. De csak egyszer.
Mivel magam józan voltam, én csak egy sallert adtam. De az akkora volt, hogy a fal adta a másikat.
A srác kis híján agyrázkódást kapott. Nem gondoltam át és hirtelen cselekedtem. Ennek már több, mint 20 éve.
Azóta ha kerültem is hasonló helyzetbe, általában elég egy ütni készülő kezet hátracsavarni és megvárni türelmesen amíg lehiggad az illető. Ez eddig mindig bevált. Akadt akinél tovább tartott pár percnél, de előbb-utóbb mindenki feladta aki szorult helyzetbe került...
Most visszaadom kamionosjoe-nak a "labdát"...azaz...
Van hiteled?
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.03.09. 20:26:17 -
#95798 Nem, se türelmem, se ügyességem nem lenne hozzá. De szeretem nézni, ahogy más játszik.
Ütöttél már meg valakit? Ha igen, miért? -
#95797 Voltak korszakaim amikor kedveltem egyes színészeket..pl. JCVD-tól egy rakat filmet többször is megnéztem. Vagy John Cusack, Steve Guttenberg, Al Pacino, de még Rob Schneider filmjei is lázba hoztak.
Ma már nem válogatok. A minap egy számomra ismeretlen spanyol színész filmje is elvarázsolt :)
Játszol bármilyen hangszeren? -
#95796 #95718 -
#95794 nem láttam tőle sok mindent és azt is nagyon szelektáltan (mert a legtöbb dolog amit kidob szörnyűnek néz ki), de amihez szerencsém volt, azzal ki voltam békülve.
kedvenc színészed? -
#95793 Rövidfilmeket néztem mostanában dögivel, meg a Mindenkit, ha már úgyis folyik a csapból is. Rendes hosszúságú filmből azt hiszem a John Wick volt a legutóbbi.
Kedveled Keanu Reeves filmjeit? -
#95792 arra még nem gondoltál, hogy a nem szavazók jelentős része magával a demokráciával és annak manipulációra alapuló rendszerével nem ért egyet? vagy esetleg, hogy mind a történelem, józan ész, és kutatások többször megmutatták már, hogy a politikusi pályát választók szinte kivétel nélkül minimum elképesztően nárcisztikus személyiségek, rosszabb esetben szociopaták? az ilyen hőbörgésekkel maximum azt villantod meg, hogy semmivel sem vagy különb az általad ostobának titulált rétegnél.
milyen filmet láttál legutóbb? -
kamionosjoe #95790 Hát ez itt nem a politika helye amúgy, de jó nagy feje van abban egyetértünk.
Érdekelnek a politikai témák? -
kamionosjoe #95788 Egy ilyenre másztam fel egyszer: GSM torony
Kezem leszakadt mire felértem és onnan még le is kellett utána mászni. Gőzöm sincs milyen magas, de Győr mellől láttam fentről az Óvári szélkerekeket.
Van hiteled? -
#95787 Skylon Tower. Niagara Falls, Ontario.
A talapzattól a csúcsig ugyan csak 160 méter, viszont ugyanez a pont az utcaszinttől 236 méter magasan van.
Eszméletlen szép a panoráma körbe tekintve.
Hogyan viszonyulsz a pacalhoz?
-
#95786 Sajnos nem vagyok az a gondolkodás és feltétel nélküli segítő típus.
Mi volt a legmagasabb épület, ahol jártál? -
#95785 Valós értelemben, tengerben vagy tóban nem. Strandon, uszodában igen, bár az nem ugyanaz és szerintem nem is erre gondoltál :)
Mondjuk bármilyen módon, egyszer lehetőséged adódik segíteni idegen embereken. Gondolkodás nélkül meg is teszed, vagy csak feltételekkel és csak az ismerőseid megsegítése után? -
#95784 Nem, de nem is igazán vonz.
Búvárkodtál már? -
#95783 Csak ismételni tudlak most: nem tudom hogyan kell és nem is érdekel
Utaztál már az Európa Hajón? -
Bebut #95782 Nem tudom, hogy kell, de nem is érdekel. Legtöbbször mobilról használom az oldalt úgy meg nem is látszik.
Hogy lehet azt beállítani, hogy olvasott legyen a topik, ha mobilról nézem meg? -
kamionosjoe #95781 Van, én lőttem le Kennedy-t 63-ban, de ez titok nem mond meg senkinek légyszi-légyszi.
Mikor csinálsz magadnak egy logót? -
Bebut #95780 Csípős italt nem szoktam inni, most így hirtelen nem is tudom mi lenne olyan, amit rendszeresen tudnék inni. Csilis forró csoki, vagy csilisvodka. Az ételeket nagyon, de csak ha nem veszi el az ízét. Pl húslevesbe nem erőspistát rakok, mert sós lesz és teljesen más ízt kap. Hanem szellemcsilit, ami csak csíp mint a böszme, de semmi plusz ízt nem ad.
Van olyan titkod, ami rólad szól, és senki nem tud róla? Szerinted elmondod valaha ezt valakinek?