-
Ignorálom a kérdésem, erre az álláspontra jutottam.
Szerintem a legtöbben nem tudják megfelelően értelmezni a mondani valóimat, így inkább nem reagálnak semmit.
Egy másik topik téma kapcsán 5. éve nem jött hozzászólás ahhoz a témához. Nem szeretném ha itt is hasonló történne..
Szimplán csak mások véleménye érdekelne, de a legtöbben félnek valami miatt őszintének lenni. Megértem.
Én mindent, így most megválaszolom az én nézőpontomat a saját ignorált kérdésemre (spoiler alatt)
és el is köszönnék egy könnyebben megválaszolható egyszerűbb kérdéssel egy időre... aztán majd valamikor...talán...
Tehát..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az intelligens tervezettség nem más (szerintem) mint egy arcul csapás a tudománynak, amit nem tud értelmezni, mert számos általa hozott bizonyítékot megcáfol és felrúg. Csak egy példát említek most a számos egyéb közül ami szóba jöhetne, hogy ne raboljam sokáig senki idejét sem. Ez pedig a mai reggelim.
Vagyis a gasztronómia. A gasztronómia nem egyéb, mint az intelligens tervezés legszebb példája.
A földön számos élőlény és faj él, de az összes közül, csak az ember képes az írástudásra. Az írástudás által pedig a végtelen információk tudásbázisának értelmezésére. Egy kutya vagy egy delfin lehet okos (meglepően okos) de olvasni sosem fog megtanulni. A leírt szavakat sosem fogja tudni értelmezni. Míg egy ember, felüt egy szakácskönyvet (akár) kiválaszt egy receptet és elkészít egy mennyei ételcsodát, ami már szinte érzéki örömet tud okozni. De ezt csak úgy teheti meg ha az intelligenciát bevonja a képbe. Egy intelligensen megtervezett forgatókönyv alapján dolgozik. Ez pedig a valódi tudomány maga: az intelligens tervezettség egy példája a millió egyéb közül.
Amikor először értesültem a kvantumfizika felfedezéseiről, már előre láttam a tudományos vélekedést: áltudomány.
Általában ezt aggatják mindenre, amire nem tudnak értelmes magyarázatot adni. Mint a fengsuj is például. Áltudomány.
Mert miért is? A fengsuj egy ősi kínai hagyomány, mely az Ég és a Föld törvényszerűségeinek megfigyelésével és alkalmazásával segít az ember és a természet közötti összhang megvalósításában.
De sajnos fizikai bizonyítékok nélkül, így hiába működik a dolog a valóságban is, akkor is csak áltudomány.
De térjünk vissza a mai reggelimhez amit magam készítettem: mivel recept (tudtommal) nem létezik még rá, így neveztem el: Fotösz rántotta.
Vagyis fokhagymás tökmagos szalámis rántotta egy csipet chillivel, kísérőnek valódi cappuccino egy leheletnyi plusz olasz kávéval.
Desszertnek ízesített csokoládés túró rúd. És ez még csak egy szimpla reggeli. Lassan kész az ebédem is
Mi ez, ha nem tudomány?
Tehát az egyszerűsített kérdésem a spoiler alapján:
Te mit reggeliztél ma?
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.02.08. 12:24:41