97995
-
#95288 Ez egy nagyon jó kérdés, de nem emlékszem.
Milyen téma köti le a figyelmedet mostanság legjobban? -
_Galamb_ #95287 *Szádba
Bocsánat, elnézést :) -
_Galamb_ #95286 Akkor én bedugom a bokámat a szádat! Gyűlölöm!
Hol voltál utoljára randin? -
Bebut #95285
Most ez, de attól függ milyen kedvem van, jöhet minden igazából csak mosógép ne.
Ha azt mondom Pokémon Go, akkor te? -
#95284 alternatív rock. nem a Kispál által összeszart magyar alternatív rock, hanem mondjuk az, amit Faith No More-ék "definiáltak".
kedvenc számod, ha van ilyen? (vagy egy a kedvenceid közül) -
#95283 Nyáron hűvös zuhany, télen legalább fél órás forró pancsi a kádban. :D Ha sietek, akkor zuhany.
Melyik zenei stílus áll hozzád legközelebb? -
_Galamb_ #95282 Saját magammal. De néha nehéz elviselni. :)
Kádban lubickolás vagy zuhany? -
kamionosjoe #95281 Tejcsoki.
Hány emberrel élsz egy háztartásban? -
_Galamb_ #95280 munka munka munka amíg ki nem dőlök, aztán reggel bemenni dolgozni :D
tejcsoki vagy étcsoki? -
#95279 meló, meló, meló, általában este/éjszaka dolgozok. esetleg egy kis FTL lazításképpen.
nálad? -
_Galamb_ #95278 3 hónappal ezelőtt el kellett mennem, mert hátul mindig beleakadt valami a fogamba. Aztán közölte velem a fogorvos, hogy nagyon szépek a fogaim de a manuális fogkefével nem érem el az utolsó fogat rendesen. :( Ha csak egy icipici változást érzek azonnal hívom időpontért. Borzalmasan értékesek a fogaink. Vigyázzunk hát rájuk!
Esti program? Tv, internet, könyv? -
#95277 Lustaságból nem megyek. Az éves kontrollt meg a fogkő leszedését nagyon szeretem halogatni, de ha komoly dolog miatt kell menni, akkor boldogan, csak rakják szépen rendbe a fogaimat.
Te? Mikor voltál utoljára? -
_Galamb_ #95276 4 hete hívtak el egy randira, amire elmentem, de meg is bántam. :)
Könnyen ráveszed magad, hogy fogorvoshoz menj? -
kamionosjoe #95275 1-2 kávé per nap.
Mikor hívtak el utoljára randizni? -
_Galamb_ #95274 középiskola óta vörösre festem a hajam és idén februártól pedig piros színe van
Szoktál kávézni? -
#95273 Epilátor, borotva, testrész és hangulatfüggő.
Volt már festve a hajad? -
#95272 legtöbb helyen borotva, katolikus pap élményét elkerülendő kisollót is bevetek itt-ott. a hajamat azért fodrászra bízom.
te? -
Bebut #95271 Magamon rövid, lányokon hosszú.
A szőrzetedet mivel gondozod? -
_Galamb_ #95270 Van egy ékszerteknősöm. Dezsőnek hívják és már 15 éve velem van.
Hosszú vagy a rövid hajat szereted? -
kamionosjoe #95269 Egyértelmüen családi.
Van valakid? -
_Galamb_ #95268 Nem a mennyiségen, hanem a minőségen kell, hogy legyen a hangsúly. Szerencsére vannak barátaim, de ismerősöm több.
Családi ház vagy panel, amit jobban kultiválsz? -
kamionosjoe #95267 Jól megvagyok velük, föleg ha ök is szeretnek.
Nagy baráti köröd van? -
_Galamb_ #95266 Adatlapon megtalálható, nem titok. :) A tetoválás egy életre szól, úgyhogy jól gondold meg, sosem késő. :P
Szereted a macskákat? -
#95265 Nincs tetkóm, pedig szerettem volna. Csak azóta sem tudtam eldönteni, mit és hova. :D
(Hipster sem vagyok amúgy, csak ez jutott eszembe. :) )
Elárulod a keresztneved? -
_Galamb_ #95264 Úgy érzem nem egyezik a stílusunk. :D De önmagába véve nincs vele semmi baj. Másokon nagyon jó :)
Tetoválással rendelkezel-e? :) -
#95263 Hát, tőlem távol áll. De amúgy szép és csini, nincs bajom vele.
S neked hogy tetszik a hipster stílus? :D -
_Galamb_ #95262 vodka-lime-szóda :) fanyar és ami a legjobb benne, hogy kevesebb kalóriát tartalmaz, mint az összes többi. :)
Mi a véleményed a pinup stílusról? -
#95261 Csak ha kényszerítenek. :D
Kedvenc alkoholos italod? -
_Galamb_ #95260 csak fájdalom mentes legyen :P
Szoktál inni alkoholt? -
kamionosjoe #95259 Még nincs.
Csináljunk valamit közösen? ;-) -
_Galamb_ #95258 Optimista!!!
Péntek esti terv? -
kamionosjoe #95257 Nekünk van most tévénk, de én a rádiót szoktam rajta hallgatni.
Te pesszimista vagy optimista vagy? -
#95256 Nincs tévénk, szóval meglehetősen ritkán nézek. :D
Te? -
#95255 inkább pesszimista.
sokat nézel TV-t? -
#95254 Néha.
Alapvetően pesszimista vagy optimista vagy? -
kamionosjoe #95253 Odébbrakom valahová a fübe.
Érzed néha úgy, hogy teljesen felesleges az életed? -
#95252 Elmentem volna Chino Moreno 20 személyes koncertjére Izlandra, állítólag egy vulkánban koncertezett. Szóval- igen.
Ha látsz egy csigát a járdán és megakarod óvni a veszélyektől(eltapossák,elütik) akkor célirányának megfelelően odébb rakod egy biztonságos helyre, nagyjából a legközelebbi random biztonságok helyre vagy csak hagyod? -
kamionosjoe #95251 Nem bírok sokáig egy helyben ülni, egy ami le tud kötni sokáig az is a net. Szóval aktív.
Megnéznél élöben egy vulkánt? -
#95250 Lusta vagyok, mint a föld, de ha sokévente véletlenül valakinek sikerül rászednie, akkor élvezni szoktam.
Aktív vagy passzív kikapcsolódás? (Avagy: mit szeretsz csinálni nyaralás alatt?)
Utoljára szerkesztette: chhaya, 2016.07.26. 17:40:58 -
Bebut #95249 Nincs és nem is szeretnék. Nem látom értelmét, hacsak én nem úszhatok benne. Felfújható medence van.
Szeretsz túrázni?