380.000 ft-bol milyen gepet lehet kihozni?
-
baman #34 jakuza, draga ember!
tulkepp siman elmesz te a picsaba, de azert magyarazok neked, ne kelljen teljesen seggfejkent elasnod magad. azert kerdezek tobb forumon, hogy tobb informaciohoz jussak, leven nulla vagyok a jelenlegi helyzetet illetoen (mint irtam is). ennek akkor nem lenne ertelme, ha biztosan tudnam, hogy minden forumon ugyanazok az emberek mozognak, de en ennel joval kevesebbet tudok az esetleges atfedesekrol, mivel egyebkent nem szoktam forumozni. egy idoben postaztam minden helyen a kerdest, igy teljesen ertelmetlen az az 'indok', hogy "mar tobb szaz valaszt kaptal", de meg ha igy is lenne, akkor is latnam ertelmet megkerdezni egy masik helyen is, leven a logikus alapfelteves szerintem azert az, hogy itt mas emberek olvasnak/irnak, mint mondjuk a hwsw-n.
azt a siralmas szoveget pedig, hogy "Mi a fasznak kell nagyzolni mindenhol ..." minositeni sem erdemes. szegyellenem kellene magam, hogy 4 ev utan most eppen van ennyi penz uj gep vasarlasara? hatha megvigasztal, ha kozlom, hogy nem az en penzem, hanem munkahelyi beruhazas (egyetem).
egesz egyszeruen meg sem kellett volna szolalnod! ez itt egy hardver forum, melynek profiljaba abszolut illik a feltett kerdesem, szemben a te valaszoddal, amelyhez mondjuk inkabb az alt.flame newsgroup ajanlhato (vagy menjel morogni a furdoszobaba).
karpotlaskepp felajanlok neked egy *nagyon*draga* mubranert, azzal molyolhatsz egy darabig, amig ki nem alakul valamifele ertekelheto struktura a szurkeallomanyodbol.