10632911461528009486.jpg




WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép

HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
  • Kurfürst
    #8741
    A könyvek = skillek. A könyvekből tanulod meg a skillt és utána a tiéd lesz, de addig amíg szűz (olvasatlan) a könyv, el lehet adni a piacon jó pénzért.

    A full wipe nekem is új, korábban tényleg arról volt szó, hogy a crafting meg a level XP megmarad. Most meg kiderül hogy nem. Részben fel vagyok b*szva, mert a grind elég fárasztó, másrészt ott van az is hogy az új játékosok releasekor kicsit tovább maradnak, meg hátha könnyebb lesz kicsit a követelémény, mondjuk a közepes fregattokig, meg 400-as crewig eljutni, az utána jövő hajók már nem is annyira jönnek be.

    A crafting speciel nem érdekel, mert kurva gyorsan 1-2 hét alatt fel lehet hozni jelenleg (most vagyok 42 szintű crafter úgy, hogy talán ha 5-10 hajót raktam össze, nagyrészt rumot meg vitorlajavítást gyártottam). Az XP a szívás, mert az elején nagyon nehéz normális hajót kapni (bár kapunk valami Pandorát, egyátalán mi az?).

    Amúgy a porosz oldalon fasza a zászló, jópofa a közösség, egyébként meg belaktam a bázisaikat, az angoloknál többieknél meg heringparty van ahogy hallom. Ha amúgy is megy a levesbe minden, max csinálok egy új karit.