10632911461528009486.jpg




WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép

HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
  • PrasCo
    #8732
    Tudtommal eeelvileg minden-vájp lesz (mármint nem a mostani economy wipe-nél, hanem a hivatalos megjelenésnél), kivéve a book knowledge-t. De ugrik a hajó xp-k, a karakter tapasztalati szint, a kraft xp, a baromira minden - kivéve a megtanult könyveket. Nem, én sem tudom, mi a logika ebben, hogy ha már feszítjük a víztükröt a kiskacsáknak, akkor miért nem teljes atom megy, az sem okozna számottevően nagyobb felhördülést akkor már.
    Pláne, hogy a kiskacsákat az indulást követő második órában már pont ugyanúgy pofán fogják taposni LeReq-ökkel, mintha nem lett volna vájp, de ez - mint ahogy a fentiek en bloc - jellemezze a GameLabs-t.
    Mint ahogy az is, hogy a "tudtommal" nem biztos, semmi sem biztos, az főleg nem, amit ezek még explicite ki is jelentenek.

    Az angol fórumon megakadt a szemem egy másik hozzászóláson is különben, miszerint a nagy vájpolgatás közepette elsiklunk egy komolyabb probléma mellett, mármint hogy kézcsók, ezek szerint ez a játék de facto ÍGY hirtelenjében megérett a kiadásra? :D
    Nos, ahogy érzik. ¯\_(ツ)_/¯

    Szerk: Örli ekszesszesként viszont elvileg kapunk majd egy Pandora-t. "Hurrá."
    Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2019.03.04. 18:52:16