10632911461528009486.jpg




WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép

HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
  • Kurfürst
    #8729
    Az angolom elég jó, de nekem se teljesen tiszta minden.

    Ami eddig tapasztalat:

    - nagyobb hajók, nagyobb agyuk brutálisan erősek lettek. Eddig nem volt nagy különbség az agyuk között, most van siman kétszeres is sebzesben és meg is látszik. Tegnap meggankelt egy rakás svéd egy Herculesben de ami durva volt hogy az Endymionnak kb két sortűz voltam. Az elsőre lement kb az oldalam fele 2/3-a és a hull 1/3 (!!). Ez a teak/white oak, milyen lehet a többi ?

    Állítólag a kisebb hajók kevesbe fordulnak jól (nem próbáltam, de ezek azert alapvetően jó változások, korábban büntetlenül körbe lehetett táncolni egy kis hajóval a nagyot, és ha eltart akkor se volt nagyon nagy baj.

    SoL ez alapján nem tudom milyen lehet, ha ez egy szaros nehéz fregatt.

    A boarding rendszerben változás, hogy új kezelelofelulet van, van nemi info hogy mi, mi ellen jó, és nem látod hogy mit lép az ellenség - a gép ebben valszeg csal mert mindig az reagálja amit kell.

    Craftingban elveszik az összes trading és crafting cucc, ha jól értem ez a fákat és a ritka fákat, vasat stb-t jelenti, elveszik az 50 ezer feletti della, a többi, pl hajók, agyuk, upgrade k maradnak. Úgyhogy tegnap este kihanytam magamból egy csomo hajót és igyekeztem elkölteni upgradekre amit lehet, elkészült a világ leglassabb Wapen von Hamburgja is..

    Rang és crafting level, megtanult skillek maradnak. Egyebkent ez igaz lesz a releasre is.

    A craftingban valahogy ugy változik a dolog, hogy a ritka fákat nem random dobja a gép egyes kikötőkben, ahol lehet rá licitálni egy buy orderrel, hanem lesz nehány fix kikötő ahol ezek lesznek es nehány vándorló exotikus fa lelőhely. Klánok ezeket valamilyen misszió tekintetében megszerezhetik, de eddig csak annyit lattam hogy valami rohadt sok dublont kell adni és akkor ad mondjuk 2500 white oakot is.

    Apropos, unalmamban csináltam egy magyar klánt porosz oldalon, [HWIC] néven (Hungarian West India Company), ha valaki akkor jönni nyugodtan jöjjön, talán valami érteleme is lesz úgy. :)