WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép
HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
-
Cimbi #8096 A poén az hogy erre a brigádra aki itt írkál ez pont nem igaz.Én még nagyon jól emlékszem mikor rohadt triumphot építettünk Lerával a POtbs-ban pont ők azok az emberek (+ még 1-2 jó arc) segítettek építeni.Pont ők azok az emberek akik telibe sz.... hogy 3 millió vagy 30 ezer db van zsebében.A lényeg az volt hogy neked is meg havernak is legyen mert akkor lehet pvp-ni.Nyugodatan javítsatok ha nem így volt de én úgy emlékszem óriási fun volt az egész (leszámítva a farmot).
Pont ezért nem értem.Miért nem lehet egy ts-n megbeszélni hogy ki mivel szeretne lenni?Miért olyan nehéz azt mondani hogy nem akarok spanyol lenni mert f..k, mást akarok kipróbálni vagy spanyol akarok lenni mert az voltam a potbs-ban?Ez mi a f.... olyan nehéz?(Én például szívem szerint francia lettem volna de megse említem mert csak én szavaztam rájuk.)
Az egyik fele spanyol a másik holland ennek így mi értelme van?A nagyobb fleet-t egyik brigád se tudja behúzni.
Nekem most váltani 10 dolcsi mert bukom a yachtott de ez se érdekel csak döntsétek már el.