10632911461528009486.jpg

WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép

HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
  • a.carkey
    cnut!

ktatroe

a neve. Neki küldj egy PMet!!! A topicba már írtál.
    Mivel rajta vagy a listán, és ennek ellenére nem kaptál, fog küldeni. Már írtam, hogy fogsz küldeni, de sajna az van, hogy a kurva időeltolódás miatt ott még korán van, míg itthon már 23.39, és írta, hogy kb. 250 PMet kapott 1 óra alatt ... :(
    Nekem egy hetembe és napi állandó vizslatásba került, de kellett a kulcs. Amúgy nem volt kulcsuk. Ezt a Rev nevü emberke ismerte el.
    Szarintem amíg bírod, zargasd a topicban, fórumon, mert egyszerűen ez a gond az amcsi játékokkal. Minimum 6 óra az időeltolódás ...

Kata!

Rajta vagy a listán, a srác lehuzogatja aki már megkapta. Egyszerűen be kell írni a topicba, hogy adjanak egy kulcsot mert nem kaptál. Biztos van ismerősöd akit esetleg meg érdekelne a béta. Már emiatt is megérné. Egy sima post, és egy PM a Ktatroe gyereknek. Ennyi. Kb. 2 perc? Max.

Pluskat!

Téged is csak bent értekel el. Végül is kaptál? Az általad fórumban megadott e-mailt megírtam a srácnak, és írtam, hogy nem tudlak elérni. Remélem azóta megjött vagy küldött PMt!

Ne adjátok fel. Jó a játék, csak beszállt a SOE, és rögtön csőstől jöttek a bajok.

Jelenleg töltöm a játékot. Megnézni csak holnap fogom.

Kitartást mindenkinek! Ne adjátok fel!
    Segítek holnap is, ha még nem lenne, de azért ti is postoljatok/PMezzetek.