8964
10632911461528009486.jpg

WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép

HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
  • Kata
    én is megkaptam, köszi carkey
  • a.carkey
    Kira!
  • cain
    \o/
  • Cnut
    Kaptam egy kulcsot! Nemsokára kipróbálom!
  • Cnut
    Óránként nézem, de persze nem jön semmi.
  • cain
    hamar feladtad. =(
  • Snipa
    nem! :(
  • a.carkey
    Pluskattel mizu?
    Ő megkapta?
  • a.carkey
    Beszéljétek meg Katával! Sajnos azon kívül, hogy írok az érdeketekben, többet nem tudok segíteni. :(
  • Snipa
    lol :)
  • pedrohsi
    engem például igen érdekel a dolog, de nem vagyok benn a bétában - egy béta kulcsért örök rabszolgaságot vállalok, nincsenek igényeim és mindenre hajlandó vagyok :)
  • Cnut
    Nem kaptam még mindig, de küldtem PM-et neki.
  • Lyan Kyj
    "...a srác lehuzogatja aki már megkapta. Egyszerűen be kell írni a topicba, hogy adjanak egy kulcsot mert nem kaptál. Biztos van ismerősöd akit esetleg meg érdekelne a béta. "

Ez csak Katán keresztül él?:)
  • Snipa
    Anulu!

Kiraly! ;-)

Tobbiekne meg jo kulcsvadaszatot! Vagy PM irogatast! ;-)
  • a.carkey
    A bétások közül,
    cnut, Pluskat és Katiebaby ha jól veszem ki még nem kapta meg a kulcsot?

Kérlek erősítsétek meg!
  • a.carkey
    Sikerült?
  • Cnut
    Köszi, akkor írok neki is.
  • a.carkey
    cnut!

ktatroe

a neve. Neki küldj egy PMet!!! A topicba már írtál.
    Mivel rajta vagy a listán, és ennek ellenére nem kaptál, fog küldeni. Már írtam, hogy fogsz küldeni, de sajna az van, hogy a kurva időeltolódás miatt ott még korán van, míg itthon már 23.39, és írta, hogy kb. 250 PMet kapott 1 óra alatt ... :(
    Nekem egy hetembe és napi állandó vizslatásba került, de kellett a kulcs. Amúgy nem volt kulcsuk. Ezt a Rev nevü emberke ismerte el.
    Szarintem amíg bírod, zargasd a topicban, fórumon, mert egyszerűen ez a gond az amcsi játékokkal. Minimum 6 óra az időeltolódás ...

Kata!

Rajta vagy a listán, a srác lehuzogatja aki már megkapta. Egyszerűen be kell írni a topicba, hogy adjanak egy kulcsot mert nem kaptál. Biztos van ismerősöd akit esetleg meg érdekelne a béta. Már emiatt is megérné. Egy sima post, és egy PM a Ktatroe gyereknek. Ennyi. Kb. 2 perc? Max.

Pluskat!

Téged is csak bent értekel el. Végül is kaptál? Az általad fórumban megadott e-mailt megírtam a srácnak, és írtam, hogy nem tudlak elérni. Remélem azóta megjött vagy küldött PMt!

Ne adjátok fel. Jó a játék, csak beszállt a SOE, és rögtön csőstől jöttek a bajok.

Jelenleg töltöm a játékot. Megnézni csak holnap fogom.

Kitartást mindenkinek! Ne adjátok fel!
    Segítek holnap is, ha még nem lenne, de azért ti is postoljatok/PMezzetek.
  • a.carkey
    Megvan.
    De kurva nehéz volt. Minden devnek küldtem PMet akit láttam, aztán ráállítottak a srácot az ügyre, és lett kulcs.
  • Kata
    negatív

Bár kedves tőletek, de nekem ne erőltessétek, már nem igazán érdekel.
  • Snipa
    Anulu, es te?
  • Cnut
    Nem kaptam PM-et :( Milyen srácnak?
  • a.carkey
    Katiebaby, cnut és Pluskat!

Nézzétek meg a PoftheBS fórumon a Private Messagest, mert elvileg ti is megkaptátok oda a kulcsotokat.

Kemény utánjárásba került, hogy ma elvileg mindenki megkapja. Addig nyomtuk egy amcsi sráccal az FLSt, míg végre megoldotta. Elvileg csak rólatok nem tudok semmit.

Ha megvan, írjatok a küldőnek egy PMet, hogy ok, és töröljétek le az üzenetet, persze miután regeltétek a klucsotokat. Ha nincs meg, ennek a srácnak írjatok PMt. Lsz itt is szóljatok, hogy minden ok, vagy jelezzétek a missing key topicban.

Köszi!

Anulu

PS: SOK SIKERT!
  • a.carkey
    Nekem se, nyugi. 6 óta csatáznak azzal, hogy PMben küldjék el, pedig ez az egyedüli használható út. Majd rájönnek, hogy így kell, mert a mailes forma nem megy.
  • Cnut
    Nekem nem jött semmi.
  • Snipa
    zsír!

mostmar elobb utobb csak elmegy mindenkinek!
  • a.carkey
    Ok.
  • Cepheus
    De, megjött. Most néztem meg hogy elfogadja e, nem ám vmi szart küldtek ki, mint pár embernek akik kaptak, és mégse tudták használni. Működik frankón, reméljük ti is megkapjátok most már nagyon hamar.
  • a.carkey
    Ne már???

Ok. Küldtem neki mailt, hogy kinek hová küldje a magyarok közül.
    Akkor a tiéd jó lett. Az A betü kimaradt neki? :)
  • Cepheus
    Talán lesz már mindenkinél vmi, nekem kb 3 perce megjött a key.
  • a.carkey
    Naná, hogy nem jöttek át a mailek ...
  • a.carkey
    Azt írja e-mailben küldi őket. Aztán egyenként HA LESZ IDEJE PMben.

LOL!

Azt hiszem nem fogjuk megkapni ...

(Vajh miért hiszem?! Vajh miért?!)
  • a.carkey
    A srác be is jelentkezett, hogy 40 perc és küldi őket.
  • a.carkey
    Na talán most. Küldtem minden online devnek egy rakat mailt. Remélem megunták, és küldik a leveleket a kulcsokkal ...
  • a.carkey
    DU 5 óra van. A keleti parton is már kora délelőtt, és egy rohadt updétet nem képesek kitenni 5 napja, hogy mit fognak csinálni ...
  • a.carkey
    Az a csávó készíti, akinek a MI kulcsainkkal IS kéne foglalkoznia ...
  • Snipa
    1-(858)-537-0898 SOE Technical support! SOE
  • Snipa
    hehe, tartalmas oldal az mar biztos! :)
  • a.carkey
    PotBS SONY SITE
  • a.carkey
    Nem, mert az FLS tudja, hogy ki van a bétában, azonkívül a SOEnak egyelőre nincs kész a fóruma.
    Mekkora duma volt, hogy majd jön az arc csütörtökön. Majd ő átküldi. Na azóta hétfő van, és senki sem tette be az arcát a topicba az FLStől, hogy legalább ápdételje mi a tök van.