![]() |
-
hát h most lehet zoomolni, pörgetni a kamerát már nagyon nem érdekel. a lényeg h ne fps legyen. :)
az oblivion meg akárhonnan nézem nekem sokkal jobban tetszett mint a morrowind. az oblivion már sokkal kiforottabb és összeszedetebb volt. (journal pl. morrowind legnagyobb vérző sebe, amit még patch-el sem javítottak)
az oblivion meg szerintem olyan, mint bármelyik lövöldözős játék csak kardokkal és egyéb fantasy kellékkel. mert ha csak nem a levegőt nyesed a karddal, vagy nem lősz a levegőbe a nyillal, akkor találat. (ez idegesített is a morrowindben, ott áll előttem az ellen, de ha nem vagy elég képzett melléütsz a kétméteres 2kezes karddal) így a fegyverek fejlődése annyiban befolyásol, hogy több mozdulatot tudsz bevetni, varázslatoknál meg komolyabbakat és erősebbeket. szal az oblivion inkább olyan, mint a deus ex, csak jóval erősebb rpg vonallal :)
szóval reméljük azt, h ha így érthetőb, hogy NWN kamerakezelés és régi fallout harcrendszer lesz durvás posztapokaliptikus helyszínekkel és a hangulattal.
(fallout 2ben san fran tényleg elég gáz volt :))