![]() |
-
Ebben egyetértek. De szerintem ha izometrikus nézet nem is lesz, akkor még simán csinálhatnak egy NWN-szerű felülnézetes-ráközelítős cuccot átváltható FP nézettel (azért nem FPS, mert ugye az shooter, ez meg RPG:D ).
Mint ahogy az eddig játékaikban is megvan az átválthatóság. Én pl. a Morroban nagyon sokszor kívülről nézem a harcot, meg úgy az egész játékot.
A Fallout 2 valóban jó volt, de én pl. gyűlöltem New Renot és San Frant.
Egyszerűen taszító volt a helynek a hangulata, unalmas és idegesítő volt ott mászkálni.
Ha a srácok egy Fallout 1 stílusú cuccot készítenek, akkor valóban várhatunk a jó harcokra, sok mutánsra, stb. , plusz valszeg azért választottak új helyszínt mert egy általuk elképzelt történetet próbálnak meg elmesélni több részben.
Ugye a Bethesdában eddig csalódni nemigen lehetett (kivéve a Star Trek ill. az Oblivion gammát), de ezek valamilyen szinten érthetőek voltak.
A Morrowind hiába egy sorozat tagja, hiába indít ugyanúgy mint az első két rész (ott is börtönből szökünk, voá nagy változatosság), viszont grafikai téren nagyobb volt a fejlődés és a srácok ezt nagyon jól elkapták, plusz pontot érdemelt a moddolhatóság is és a játék legnagyobb újítása és sikere a játékos hihetetlen szabadsága volt a fegyver-, varázslat-,ruhakészítés, és egyéb cuccok készítése során.
Tehát ebbe nem nagyon lehetett belebukni. Igaz az Oblivionnal nem játszottam, de amit hallottam belőle, szerintem az nem volt túl jó. Ott várható volt a bukás hisz nagy volt az elvárás és még csúsztattak is a srácok. Lásd pl. a Gothic 3 bukását is.
A Star Trekről is csak hallottam, hogy el lett genyázva.
Szóval érthető, hogy a srácok más helyszínt választanak, és talán az is, hogy miért nem nyilatkoznak bővebben, mert tuti más lesz mint az eddigi.
Grafikában nem fogunk csalódni, a párbeszédek mennyiségében sem, de itt tényleg az FP nézet van terítéken és persze a hangulat.