• ntex
    No, eddig bírtam... :\

Sajna abba kell hogy hagyjam az FWE modot. Az alap koncepciók rohadt jók és tetszenek amiket ad vagy változtat és nincsenek is gondok a nehezítésekkel, de sajna ezek az össze-vissza beletákolt mindenféle fegyverek teljesen tönkre vágják az egészet. Csomó fegyver egyszerűen annyira gagyi, kritikán aluli amit beleraktak a moddal hogy hihetetlen, van amelyik modell annyira amatőr módon van megcsinálva hogy pl. szögletes a scope-ja vagy az újratöltési animációja egyszerűen nincs neki, meg úgy az egész unbalanced, meg feleslegesen túl sok féle fegyver, lőszer stb. Ehhez így nincs már gyomrom, elvette a kedvem a további játéktól.

Tud valaki esetleg valami hasonló alternatívát erre a modra? Sajnos nem lehet megoldani hogy a fegyvereket kivegyem belőle mert ahhoz bele kéne szerkeszteni a modba editorral ahhoz meg hülye vagyok. Egyébként nem is értem miért nem lehet fegyverek nélkül telepíteni, sokkal jobb lenne az egész azok nélkül. Ha nincs más megoldás újrapakolom a modokat FWE nélkül...