![]() |
-
Alexzel #19135 A sima Fallout 3-mal régen játsztottam, de a Weapon Mod Kits-t ajánlom.
Ha esetleg a szintenként kapott pontok elosztása helyett a skillek használattal történő fejlesztését kiprobálnád (mint az Elder Scroll játékokban) akkor a Fallout 3-nál ill New Vegas-nál egyaránt meglévő 'Practice Makes Perfect'-et ajánlanám (TTW - ld. alább - esetén a New Vegasost kell használni). Beállíthatod pl. hogy a szintlépés adott mennyiségű skill fejlődése eseén történjen, vagy hogy a szintlépés XP alapján történjen a skill-ek fejlődésétől függetlenül. Persze ez más modokkal kombinálódva váratlan fodulatokat is hozhat. Velem pl. az történt (Tale of two Wastland-nél) hogy felraktam egy mod-ot ami reális hust adott az állatokból. Így marhákból nem 1 darabot, hanem reális mennyiséget kaptam, viszont mikor megfőztem az így szerzett vagy 100 adag húst (több marhából) a Survival skillem 8-10 szintet is ugrott.
Ha megvan a Fallout New Vegas is, akkor esetleg próbáld ki a 'Tale of Two Wastelands' modot (én nemrég kezdtem el). Ez a Fallout 3-at berakja a New Vegas-ba, így a New Vegas-ba berakott elemek (iron sight, Hardcore mód, lőszer váltás/készítés, fegyverek modolása...) is használhatóak a F3-ban, és a 2 játékot egy karakterrel,is végig lehet vinni. A probléma viszont az hogy a Fallout 3 modok korlátozottabban használhatóak, de vannak olyanok melyeknek van TTW verziója. A New Vegas modok többnyire használhatóak, és hatással lehetnek az F3 részre is, de itt is vannak TTW verziók (pl. Project Nevada). Persze ebben az esetben érdemes a kapott XP-mennyiséget csökkenteni ha nem akarod a New Vegas részt 30+os karakterrel kezdeni (pl a Project Nevada-ban be lehet állítani hány % XP-t kapj).