![]() |
-
Darun #19123 Az epixi meg a mindenféle fiszfasz zselék tényleg baromi jók... de én egyszer se használtam őket. Ha jól emlékszem, talán ez volt az utolsó DLC amit kipróbáltam. Nekem tetszett a hajós küldi. Vicces volt, mert 2 cuccot vittem csak magammal: kinai lopakodó báncél meg a Backwater rifle-t. (ami egyébként a Point Lookout-ban található, nekem a kedvenc fegyverem lett) A pálya felénél jöttem rá, hogy azért vesznek észre idő elő az idegenek, mert bekapcsolva hagytam a pipvilágitást. (a sejtelmes zöld környezetben nem volt feltűnő hogy be van kapcsolva) Szóval nekem akkor már rég meg volt a Juri rig perk és 100-es javitás skill mellett egy kb 20%-os fegyverrel bármelyik neves cuccomat fel tudtam tolni maxra. Utánpótlás meg volt bőven, fegyverekből elég jól fel voltam szerelkezve. De ha hiány lett volna, a kereskedőknél pont erre a célra van pár low condition példány, amit pár kupakért megkapsz. Mellesleg ezzel a módszerrel pénzt is lehet csinálni, a reaiderektől felszedett fegyvereket skillel felnyomod maxosra, aztán eladod. De én fegyvert nem szeretek eladni. Viszont vannak pénz farmolós ismétlős küldik. Pl Megatonban az öreg vizvezeték szerelő nem csak pénzt, de xp-t is ad az alkatrészekért. Asszem a könyvtárban a BoS irnok meg Pre War Book-at gyűjt, szintén ad pénzt értük. De akár a cigit is lehet gyűjtögetni meg a Pre War money-t, az is elég jól fizet és súlyuk sincs. De ebben a játékban sztem a házon kivül másra nem kell forditani. Minden mást lootolhatsz. Am ha felraktad az összes DLC-t, akkor meg tudod csinálni hogy minden tulajdonságod 10-es, minden skilled 100-as legyen. Csak okosan kell csinálni a karit. A perkekből sajna be kell választani néhány kevésbé hasznosat is, mert alacsony szinten nem ad újabbakat. Eleinte én is használtam kinai rohampuskát, de sztem a legtöbbet használt fegyver a sima vadászpuska volt. Egyrészt olcsó, a lőszere is és könnyen hozzá lehet jutni. Nagy távolságból is elég pontos és egy fejlövéssel simán leszeded a human ellenfelek többségét (még a power armorosakat is) Az erősebb szupermutánsok ellen használtam a Tartalékos puskáját, elég jól sebez, viszont nagy az AP igénye, szóval VATS-ban nem lehet vele sokat lövöldözni. A Point Lookout után meg szinte csak a Backwater-t használtam. Páncélt meg a kinai lopakodót, előtte meg volt valami tengerészgyalogos közepes vért amit egy küldiben kaptam. Elég jól védett és AP-t növelt. Jaj! Meg a sinpuska! Az mekkora egy fegyver! Az egyetlen ok amiért keveset használtam, az a súlya. Viszont baromi feelinges odaszegezni vele a falhoz az ellenfél testrészeit! Egyszer próbáld ki :D