![]() |
-
BenderM #18926 NA MEGOLDOTTAM! Annak esetleg akinek hasonló problémái vannak (szerintem nálam az összes lehetséges hiba előjött) leírom a saját tapasztalataim:
Tényleg mindenféle módon próbálkoztam és így sikerült egyedül:
Először is, aminél kell, ott csinálj biztonsági másolatot!
(D:) Meghajtóra telepítettem. Kiikszeltem az azonnali indítást, és egyből átírtam a Dokumentumok/My Games/ Fallout 3/FALLOUT.INI fájlt, így:
Jegyzettömbbel megnyitod és megkeresed (Control + F) ezeket a sorokat:
bUseThreadedAI=0
és írja át erre:
bUseThreadedAI=1
a sor alá pedig írja be a következőt:
iNumHWThreads=2
Mentsd el.
"Amennyiben nem jársz sikerrel, az iNumHWThreads=2 sort javítsd erre iNumHWThreads=1" (erre sohasem volt szükségem)
Egyébként senkit se zavarjon meg, hogy a játék főkönyvtárában (Program Files(x86)/Bethesda Softworks/Fallout3 van egy fallout.defeault.ini ami teljesen ugyanazt tartalmazza mint a My Games mappabeli társa. (engem egyébként megzavart, de Ti ne írjátok át)
Ezután!
Letöltöd innen:
http://steamcommunity.com/app/22370/discussions/0/846940249218587374/?l=hungarian
a link-hez tartozó d3d9.dll fájlt, majd bemásolod a telepített mappa/Program Files(x86)/Bethesda Softworks/Fallout 3 mappába. Nem ír felül semmit.
UUUTÁNA: Letöltesz egy binkw32.dll fájlt onnan, ahonnan tudsz,(2009 körül szedtem le egyet de már fogalmam sincs honnan)
ezzel a keresőparaméterrel:
"binkw32.dll windows 7 32bit download" <---- (nekem win8.1-em van de ezzel is tökéletesen működik, sőt: jobbklikk, kompatibilitási beállításoknál hiába is állítom át win7-re, onnanstól ablakban fogja futtatni és mellesleg ugyanúgy kidobál asztalra)
Majd mindezek után, elmész a legközelebbi templomba és dobsz egy imát, hogy tényleg csak ennyi legyen!
Nem tudom számít-e, de sorrendben csináld! Ha még mindig kéri az eredeti lemezt, akkor crackeld meg, de úgy azt hiszem nem fogsz tudni új játékot indítani, csak egy meglévő mentést tölt be amivel pedig az outrot bukod a végén ("FALLOUT 3 MŰKÖDÉSE LEÁLLT" hibával)
Ha a hibakód Sajátgép/jobbklikk/Kezelés-en belül ez:
"\AppCrash_Fallout3.exe_3d2fa25eb83c6bdcc29e8e4d42814a4b84b2c68c_f4c2765d_cab_3b9603ff\memory.hdmp"
akkor másold vissza az eredeti binkw.32-t, indítsd el a gamet (ki fog dobni asztalra:D) ÉS EZUTÁN BAZDMEG tedd vissza megint a letöltöttet! Komolyan.. Kik ezek hát nyílvános keretek között ereszteném rá a székletem, ha nem érné meg ezt a sok szart végigcsinálni...
Sok helyen olvastam, h a többmagos proci is gondot okoz. Nekem 4 + 8 logikai magom van, illetve win8.1,
de mindezen kínszenvedés után, tökéletesen működik mert:
Egyáltalán elindul.
Nem fagy ki, csak néha és csak bizonyos scriptelt események előtt (pl: ha egy épületbe belépve az ott lévő NPC azonnal megszólít)
Megnézhettem a csöves 2perces outrot 105 óra játék és még 4 óra telepítés-törlés-töltés-másolás-felülírás után......
A 105 óra 130 is talán mert a sok visszatöltött és végigpróbált döntési lehetőséget nem számolja)
Jó játékot :) Ideírok pár kulcsszót, h ha van még egy szerencsétlen rajtam kívül aki emiatt szeretné elveszíteni a párkapcsolatát, az rátaláljon:
Fallout 3 appcrash, fallout 3 please insert a correct cd-dvd rom, fallout 3 d3d9.dll, fallout 3 binkw32. dll
Utoljára szerkesztette: BenderM, 2015.03.10. 19:37:46