• Pongyi
    Hali. Olyan gondom van alapjátékban, h miután meghalt a főszereplő apja a Tisztasági Terv küldetésben, Dr Li-t elkell kísérni Fellegvárba. Nos ez megtörtént, kiis nyílt az ajtó, és betudtam menni Fellevárba, megkaptam a tp-t is h mission complete stb stb. Namármost! Elkezdtem mászkálni Fellegvárbn, bizniszeltem, érdeklődtem, stb stb, aztán amikor mennék ki Fellegvárból, megáll a karakter a kijáratnál, ugyhogy se mozdulni de pipboyozni sem tudok, belép sétálva Dr Li ás két kísérője elhaladnak mellettem, és innentől ha 10 percet is várok a játék itt "lefagy", azon kívül h forgok egyhelyben mást nem tudok csinálni. És döbbenten látom h küldinél az van kiirva h kísérjem Dr Li-t Fellegvárba!!! De ugy h amikor én mászkáltam Fellegvárban korábban a Laborban már ott volt lent Dr Li és beszélni is tudtam vele... Egy korábbi mentés miatt kitudtam pipboyozni Fellegvárból, de ha jól sejtem Dr Li Fellegvárba kísérése főküldi, és ha az nem fejezem be, a történetet se tudom végigjátszani... A karakterem "nagyon gonosz" és Dr Li is sokszor menekült előlem, nem tudom nem-e emiatt lett ez a bug vhogy. Most akor megszívtam, vagy van vmi megoldás erre?