• Haulin
    Spoilert tartalmazhat: Most játszom először a játékot. Nagyon jó, eddig nem értem miért nem kezdtem bele. :) Ott tartok hogy már a galaxis stúdióban vagyok. Persze a városban felfogadtam Jericho-t társként. :D Nagyon isten király. Indulok a múzeumhoz Jerichoval. :D

Spoiler VÉGE!!!!

Azt olvastam hogy a teljes kijátszás mentésének a mérete 15 mb. Nos az enyém eddig csak 2 mb. :D De már 7 órája játszom. Sok cuccot kellett eladnom amíg eljutottam ide. :D Megcsináltam jó pár mellékküldetést, de mivel felszerelkeztem ezért elindultam a főküldetés útján. Hatalmas egy játék, talán a new vegasba is belekezdek a jövőben, ha lesz rá időm. (Egyenlőre kilátástalan a helyzet) :) . Mindenkinek ajánlom ezt a játékot.

Ha nem lenne ekkora bejárható változatos terület és a történet nem volna ilyen jó, akkor talán a játék nem érne sok mindent. (pl a starwars ilyesfajta játéka nem jött be, valahogy a környezet sem) de itt (ha még hibát is találok) minden jó és kárpótol a pozitívum! Több ilyen jó játék lenne a pcre simán fejleszteném a gépet. Kevés játékot találnak el ennyire, legyen az akármilyen stílusú. 1000x jobb mint az agyongrafikázott dead island duo. :D