• Darun
    Én PL-ba kb 40 kiló felszereléssel mentem. Oda vinni cuccot nem érdemes. Játékstílustól függően javaslom hogy vedd fel a kedvenc páncélod meg fegyvered és ami súlyt foglal az kb ennyi. Fegyvert fogsz találni eleget, egyéb cuccot meg többet is mint az egész pusztaságban. (ha jól emlékszem pl hasadóanyag aksiból többet szedtem össze PL-n mint a fél Betonpusztán) Ha van nálad 10 milis lőszer akkor nem lehet gond. ha jól emlékszem akkor elsőre egy sima vadászpuskával, Ranger páncélban mentem, másodikra kínai álcázó páncél meg O'Painless. Amikor visszatértem a Betonpusztába (kb 99%-ig kipucoltam PL-t) akkor annyi fegyver volt nálam, hogy két fordulóból tudtam csak hazavinni. Tehát valahol 400 kiló felett volt az össz súly. És ez csak a fegyver volt. A többit azóta se volt kedvem elhurcolni. Egyébként a gonosz karimmal én is minden vackot haza viszek. Az összes égett könyvet meg konzerves dobozt (PL-n ebből is több száz volt a végére) és dobáltam be a szekrénybe. Egyébként ha felmész a hajóra, ott úgy tudsz utazni hogy lefekszel aludni. Az ágy előtt van egy utazó láda. Abba pakolj, mivel a benne lévő cuccokat viszed magaddal. PL-n is ha tele vagy, menj oda nyugodtan és pakolj bele. Én pl talán egyszer vagy kétszer aludtam az egész DLC-ben, értelme nincs, mert nem találtam egy ágyat se amitől kipihent lettem volna.