![]() |
-
Az az igazság hogy a Fallout 3 jó, meg a környezet is de ha az ember túl sokat játszik vele akkor depissé teszi a játék :D
A New Vegasnak is van egy külön hangulata. Igen, a sivatagos környezet nem adja vissza a post apok életérzést ráadásul vegas és környéke sértetlen. Így ezért ez egy lájtosabb post apok környezet.
Nekem tetszik mert végülis látszik hogy post apok játék de pl a környezet nem kihalt, vannak élő növények, csiripelnek a madarak stb. Így vegassal sokáig lehet játszani anélkül hogy az ember depissé válna a játéktól :D
Vegas környezete kihalt, kevés npc van, kevés felfedezni való. És ahogy írtad a f3-al ellentétben itt nem igazán látszik hogy harcolnának az ellenfelek. F3-ban számtalanszor láttam robbanást a háttérben, lövöldözést ahogy a szuper mutánsok harcolnak a raiderekkel stb. Itt nincs ilyen vagy csak nagy ritkán.
New Vegast modokkal kell játszani. Azért írom hogy kell, mert szinte kötelező :D Pl rögtön itt van a random encounter mod ami spawn pontokat tesz szerte szét new vegas térképén. Így volt hogy barangoltam és megjelent egy enclave (új ellenfél alapból nincs a játékban) helikopter és kiugranak 4-en talpig páncélban. Vagy volt hogy szuper mutánsokat tett le a fiendek mellé így arra lettem figyelmes hogy ott harcolnak egymással. És még egy rakás mod van ami a játék hibáit kijavítja.
Így hogy mindkét játék teljesen más környezetben játszódik, mindkettőnek más a hangulata.