![]() |
-
Darun #18607 Erre a részre pontosan nem emlékszem, csak arra hogy A Brotherhood egy osztagának erre vezetett át az útja és egy nap alatt felégették a egész várost. A csávó akinek a gyerekét kellett volna elrabolnod, ott maradt. A jelek szerint összeszedte a túlélőket illetve a környék fosztogatóit és saját kis "királyságot" alapított. Valóban elég feudális jellegű volt a társadalmi tagozódás.
Egyébként jó volt hogy leírtad ezeket, mert most elgondolkoztam azon hogy mi az oka annak hogy a F3 jobban tetszik mint a NV. Biztos sokat számít az is hogy az NV nincs magyarosítva, így a történet egy részéből kimaradok. A cowboy stílus nekem bejön, NV-ben az első ruhám amit azóta is hordok az a seriff' duster meg a kalapja. Pedig semmi védelmet nem adnak. Tetszik hogy ennyiféle stílust lehet benne kialakítani amikhez még külön perk is van. Viszont ami annyira nem tetszett: a F3-ban tényleg minden pillanatban azt érezted hogy egy atomháború utáni világban játszol. Ráadásul a környezet élt körülötted. A távolban nem csak hallatszottak a robbanások/lövések hanem tényleg ment a harc. Igaz hogy a NV-ban is volt egy eset amikor egy karaván csapat lemészárolt egy Legion egységet, viszont amikor pár órával előtte elindultam a Legiosok után és mentem velük, a bark skorpiók rájuk se hederítettek, csak engem támadtak. A légiósok se zavartatták magukat különösebben, mentek tovább. Az ilyen és ehhez hasonló "apróságok" nagyon tudják rontani a játékélményt. Nekem legalább is. Ráadásul ez egy sivatag, eleve nehéz visszaadni egy poszt-apokaliptikus érzést, hiszen a sivatagok kihaltak. Attól is kicsit hátrahőköltem amikor meggyógyítottam a bányászfaluban a földikutyát, erre megjelent egy Halálkarom és megölte az őrt meg a földikutyát is. Ezektől függetlenül nem adom fel.
A NV egyébként nem igényel olyan hű de nagy angol tudást. A számomra ismeretlen szavakat (akad azért néha) én is játék közben gúgli fordítóban nézem. És még nem volt olyan küldetésem amit azért nem tudtam megcsinálni mert nem értettem hogy mi a feladat.