• Although
    Nem egyről beszélünk. Nekem tetszenek a helyszínek is és nem olyan kicsi ahhoz képest hogy mindegyiknél érdekes feladatok vannak több lépcsőből álló questek amik nyomaiban se voltak a fallot 3-ba. Ott a fő sztori volt igazából ami jó volt. Itt a questek is jobbak mint máshol a fősztori. Kevés a helyszín? Nekem elég van 3-4 bayg frakció saját helyszínekkel meg ugyanennyi kis frakció. Mindegyik él. Mindegyik saját tervekkel Ezenfelül ott vannak a fiendek meg pár másik rablóbanda. Igen kicsi kisebb a térkép inkább hosszába nőt egy kicsit. A Fallout 3 térképe nem volt sokkal nagyobb egyszerüen az elejétől minden bejárható volt széltébe hosszába míg a az FNV hosszába. Nincs elég újdonság? Hátez az az újdonságok nem látványosak de ütnek. Nagyrészt az FWE rakott be belölük a Fallout 3 ba ezt az obsidianosok is megnézték látszik. Pl FWE nélkül anno el se indítottam a Fallout 3-at egy idő után. Ott a tábortűz ami komplett craft rendszert kapott, komolyabb a craft rendszer is ami jobb mint a fallout 3 ba. Van hardcore mod ami nélkül el se indíttom az FNV-t ahol szomjan halsz vagy éhen. A párbeszéd rendszer? Mérföldekkel jobb mint a Fallout 3-ba az interakció a tulajdonságaidtól függően 3-6 vagy többféle irányba alakul. Az FNV nem felszínben változtatott hanem igazi rpg-t csinált egy inkább akció játék fallout 3-ból. De hát nem vagyunk egyformák neked a felszín érdekes a külcsín nekem viszont az hogy a világ tényleg éljen és ne csak egyik helyről a másikra vándorolva irtsam az irtandót. Gyanítom te felteted am modot ami megváltoztatja a fejlődési rendszert mert Very hardon alapból minden durva és ügyeskedni kell. Persze az is lehet neked könnyen ment nyilván van az az út hogy mindenki legyilkol az ember de akkor nem kap elég xp-t azt nem hiszem hogy very hardon meg lehet csinálni. Ebben a játékban nem csak egy út van mint a fallout 3-ba történet szerint, ami persze jó volt. És a hangulat is az volt. De az fnv-be úgy alakul ahogy te alakítod, nem csak képzeletben hanem ténylegesne. Persze nem végtelen számban, de legfeljebb azt érzed kevés több kellene. Ezt sokszor éreztem. De tudom ez is hihetelten két év alatt. Nyilván a számodra fontos dolgokra már nem jutott annyi idő. Így van majd boldog lehetsz a fallout 4-el mert az már olyan lesz amilyet te szeretnél egy főszállal minimális ráhatással a világra de sok felfedezésre váró lehetőséggel.