![]() |
-
Although #18562 Van igazság Darun észrevételeiben. A legnagyobb problémákat amit egy nem egy rp fanatikus fel tud vetni azt felveti. A plusz húsz szint az tényleg sok. Területileg nem mondanám hogy kicsi az FNV a questek mennyisége alapból nekem is gond volt. Azt mondanám hogy a kiegek nélkül nem tudom hogy tudtam volna elérni azt a level-t ami a deathclawok ellen kell az azt hiszem jól fejlesztett karival már lv25. Ami még különbség sok régi paraméter ami már a fallout 3-ból is kimaradt mint a troubleshot visszakerültek tehát sokkal erősebben függ a dolog a statoktól. Mindenesetre én egy darab vassal is agyonvertem lesből a deathclawokat lv22 környékén. Nehéz kérdés ez. De nem kell izgulni a Fallout 4 már a Fallout 3 nyomdokaira épül ha minden jól megy akkor a skyrim képesség fejlesztési rendszerének átvételével. A Fallout New Vagas pedig egy letűnő játék korszakának utolsó darabja lesz egy ajándék a régi fallout 1-2 rajongóinak. Mert egyet nem kell elfelejteni ne ma NEW Vegas tért le az útról hanem a fallout 3. De ennek nincs jelentősége ahogy a Dragon Age origins is a Fallout new vegas is egyszeri megismételhetetlen csoda marad :)