![]() |
-
kisokka #18560 Az tény és való, hogy fedezékrendszer nincs a Fo3-ban, sokszor akadt el nekem is a lövedékem láthatatlan "fal" miatt. Viszont nem is hirdették úgy a játékot, hogy fedezékrendszer működne benne, szóval emiatt haragudni sem lehet rá. Maradjunk annyiban, hogy a VATS-hoz egy deka fedezék nem kell, mert az önmagában is nagy segítség. Azért volt olyan, nem is egyszer, hogy a saját hülyeségem miatt beletáraztam egy gerendába, de egy idő után ki lehet kerülni ezeket a "falakat".
Egyébként szerepjátékban találkoztam már olyannal, hogy az aktuális szintemhez képest 4-5-el feljebb való lények miatt nem tudtam bemenni egy területre, de ez azért volt, hogy ne hamarkodjam el a küldetéseket, magyarul esélyem se legyen továbbmenni egy adott területről addig, amíg véghez nem vittem az adott terület főküldetés szálait.
Persze, ha az ellenrengeteget azért dobják ki egy bizonyos szakaszra, mert ott vége van a térkép, hát...Mennyivel jobb már, minthogy rám szól a játék, hogy "Arra nem mehetsz, fordulj vissza!" és, ha mégsem fordulnál vissza, egyszerűen fade out és kihány az alapvonal mellé...
New Vegas-al még nem játszottam, én megvárom a végleges magyarítást, mert az Oblivion példájából tudom, hogy kevés az angoltudásom egy rpg-hez. Viszont nagyon kíváncsi vagyok rá, bár ez lecsüggeszt némileg, hogy kisebb a terület.
Skyrim ugyanez.