• Darun
    Én pár napja kezdtem el a New Vegas-t, de már is igen komoly csalódást okozott több szempontból is. A 3 sztem elég jól sikerült, tehát nem értem hogy amit ott sikerült jól megoldani, az a NW-ba miért b*szták el? Gondolok itt a láthatatlan falakra, amik nem engednek tovább bizonyos pontokon, ugyanakkor meg olyan sziklákra amikre elvileg nem lehetne felmászni, fel tudok ugrani. Az is nevetséges hogy a sugorpió este, kb 15 méterről majdnem teljesen hátulról menet közben észrevesz úgy, hogy kb 75%-ban takarásban vagyok, lopakodom és azon belül is gyaloglással mozgok. Persze ezen nem lenne szabad kiakadnom azok után hogy több ellenfél is észrevett úgy hogy egyáltalán nem látott rám, sőt, még háttal is álltak nekem. Mindezt általában sötétben követik el, úgy hogy nem is mozgok, lopakodok és takarásban is van a kari. A golyók beakadását láthatatlan objektumokba sem sikerült megoldani. És biztos én vagyok szőrszálhasogató, de szerintem a fegyverek sem néznek ki olyan jól mint a 3-ban. Nincsenek olyan részletesen kidolgozva. Ezek persze csak a legbosszantóbb hibák voltak így 10-15 óra játék után, az apróbbakat direkt nem emeltem ki. Erősen gondolkodom hogy visszatérek a 3. részhez.