![]() |
-
Hát igen, nekem is fent vannak nagyobb modok. Kb sztem össz vissz 5-6 órámba telt mire összeválogattam, letöltöttem, telepítettem őket.
Egyébként modolás tekintetében a New Vegas kenterbe veri a Fallout 3-t. A 3-hoz is csak 800 játékóra után nyúltam komolyabban hozzá, vagyis most, mert eddig nem használtam nagyobb modokat. Igaz most már fönt van minden de még csak kipróbáltam, nem játszottam igazán még vele így.
A new vegashoz meg rengeteg olyan mod van ami új területet add, új küldiket, új npc-ket, új történetet. Eddig kb 7-8 van a listámon ami várat magára. És ezek csak a kisebbek, állítólag készülőben van egy Los Angeles mod is sőt egy olyan is (a neve nem jut eszembe most) ami kb 13-15 új helyszínt tesz bele amik egyenként kb akkorák mint egy kisebb dlc pályái.
3-hoz nem találtam ilyet, bár az alappálya is nagy nem úgy mint a new vegas-é ami pályadizájnilag úgy elvan cseszve ahogy van.
Azért egy kédést feltennék: aki használja a project realityt (időjárás mod) nem lehet szábályozni valahogy az eső mennyiségét? Mert kb 2-3 órát tesztelgettem a modokat ebből kb mindig esett, egyszer volt napsütéses idő. Jó hogy esik mert feldobja a játékot, de túlzásba viszi a mod. Én csak ki-be kapcsolni tudtam az esőt.