Silent Storm - új körökre osztott stratégiai játék
 • Kotomicuki
  #224
  Ez egy - ismét - szórakoztató/idegőrlő küldetés, mert piszok vert helyzetből indít és ráadásul időre is megy!
  Tehát az elején olajra kell lépni a közeli kapu felé - ha az autó felől nézem, akkor 1 balra, 2 az autó mögé (sznájperek ide), 3 a jobboldal felé - ROHAN (NEM GYALOGOL!) mindenki (külön öröm, ha nem talál a tetőn lévő hang-tompított k98-s, a felderítőnk leendő távolsági fegyvere). A kapu 2 oldalán 1-1 géppisztolyos/géppuskás várja a kimerészkedőket, az autó nyújtotta fedezék mögül meg a mesterlövészeink próbálják ritkítani a tömeget, közben 2 katonánk a másik kapu felé iramodik sebesen - persze kint a járdán, a kerítésen kívül teszi mindezt.
  A küldetés célja, hogy elkapjuk az áruló tisztet, aki nagyon szeretne meglépni előlünk és a bal oldali, emeleti szárnyból indul.
  Először is a 4 embernek be kell törnie a kapun - 2x2 őr oldalt, a közeli lépcsőházból is kirohan pár ember, a szemben lévő átjáró fölött és a tetőn is 1-1 mesterlövész, ill. a másik bejárat felől is érkeznek ellenséges érzelmű katonák a már az udvaron lévők mellé - ami nem egyszerű feladat (pláne mentési lehetőségek nélkül ). A 4-ből 2 az épületet bal-hátulról kerüli meg, egy közelharcosabb (sorozatlövő fegyverrel felszerelt) típus a lépcsőházba, míg az utolsó az átjáróba igyekszik minél előbb bejutni.
  A 2 kósza a másik bejáraton kísérli meg a betörést - 2x2 őr, szemből néhány - , majd az egyik a nagy lépcsőházban helyezkedik lőállásba, hogy a tisztet lekaphassa, míg a másik jobb-hátulról kerüli meg az épületet, ahol számos őr vigyázza a kilövőállást.
  Hogy hol, melyik emberünk szedi le az árulót az a védelmen való "áthatolási" sebességünktől függ - volt, hogy az első lépcsőházas és az átjárós fogta villába, de olyan is akadt, hogy már a rakétára mászott, amikor végre leterítették a legényeim.
  A tetőtérben még van pár felfegyverzett civil, az emeleteken meg pár katona strázsál...
  Itt ismét sokat számít, hogy mennyire edzettek a szintjükhöz képest a katonáink!