Silent Storm - új körökre osztott stratégiai játék
  • Kotomicuki
    #222
    Axis oldalon is ue a feladat!
    Azaz, a vezetőnek még élnie kell addig, amíg a 3-4 dokumentumot fel nem kutatod és ki nem lépsz velük a gyárkapun - bújócska, lopakodás, ilyesmik (jó hallású és rejtőzködési képességű egyénnel ez simán megy - edzés előtte).
    Ha a jobboldalon settenkedsz a gyárba, a vasúti alagútnál, akkor pár emberrel akár fel is tarthatod és meg is ritkíthatod a páncélos lovagok csoportját - inkább itt, mint a nyílt terepen, kint a gyár előtt - , ez alatt a többiek belopakodhatnak - ha elég tökösek, akkor akár szemből is, a gyárkapun keresztül - és lenyúlhatják az elhozni valókat. Amint elhagyta az utolsó előtti embered is a gyár közvetlen környékét, azután hidegre lehet tenni az igazgatót is, majd futás a mindenképpen bekövetkező detonáció elől ezzel az emberrel is.
    Célszerű a külső körletet kitisztítani minden behatolós ( nem félreérteni!) hadművelet előtt, így sokkal könnyebb lesz az eltávozás és a keresés is - a mesterlövészeknél, meg úgy általában mindenkinél, eddigre alapnak kell lennie az STV-nek, mint távolsági lőfegyvernek, és ha rendesen edzve voltak előtte (100 fölött - jóval - a lő-tudomány), akkor ez nem lehet gond...
    (A fa őrtornyokat 3-4 lövés - vagy egy robbanás - is ledönti, nem feltétlen kell a benne vacogót pontosan kilyuggalni...)