• Elvis
    #55
    Látszik, hogy nem vagy járatos a konzolok világában. A játékok ára messze nem 2x-ese illetve konzolon nagyon megy a használtjáték biznisz - mert konzolon az emberek nem csak feltesznek egy játékot, megnézik, hogy milyen szépen csillog, hanem nagy lendülettel végigjátszák.

    Az, hogy könnyebb warezozni PC-n azt sem nevezném éppen igaznak - gondolj csak abba bele, hogy az Xbox-ba lehet vinyót szerelni, de hogy ezzel az érvvel állj elő az olcsóság mellett, ettől nem lettél nagy ember a szememben.

    Az, hogy meg akarod spórolni a TV-t egy tunerkártyával... Háááát... nem érzed magad egy kicsit igénytelennek - najó... kisigényűnek?

    Amúgy van konzolra stratégia, kaland és egyéb nem tipikusan konzolos játék is, csak ismerni kellene a témát, amiről beszélsz. Ezzel nem azt mondom, hogy warcraft-al játszom xboxon, csak azt, hogy van hasonló játék. Az, hogy ki milyen játékokkal játszik szívesen, az csak a ráfordítható idejétől és az ízlésétől függ. Nekem nincs időm 3 órát egy stratégia mellett ücsörögni, hogy egy pályán átvergődjem magam, de szívesen leülök fél órára autókázni vagy éppen verekedni egy jót - amihez szerintem a PC kevés (munkára találták ki, maradjon is munkaeszköz).

    Amúgy nem vagyok HC Gamer, messze semmi kedvem semmiféle játék versenyre járni.

    Csurdi:
    az, hogy nem játszik konzolon senki RTS-t, ez részben azért van, mert a TV-n nem lehet megfelelő felbontást produkálni, részben meg azért, mert senki sem vágyik arra, hogy konzolon játszon RTS-t :)

    MERSAIN:
    "Konzol gyerekeknek keszult (vagy gyerek lelku felnotteknek...)" mint ahogy az összes PC-s játék is ugyan ezeknek az embereknek készült.

    LOL:
    Töröm a fejem egész nap a munkahelyemen. Otthon szórakozni szoktam :) Q3 helyett a Halo-val játszunk, és igen, a kontrollerrel - van konzolhoz is egér, az addiktoknak - de a standard kontrollerrel is nagyon könnyen és jól lehet navigálni FPS-ekben (nem vitatom, hogy egérrel és wasd kombóval ez azért sokkal könnyebb és pontosabb)

    TEWE:
    Próbáld ki a konzolos játékot, és rájössz, hogy miért jobb, mint PC-n.