• Elvis
    #163
    Vader!

    kárhogyan is csűrjük csavarjuk a warez elitélendő dolog. Kocsit sem szoktunk lopni, a lótolvajokat is felkötötték az első fára, a szoftverrel miért lenne ez másképp? Mint korábban írtam nekem van egy játékfejlesztő cégem. (Kiscég, PDA-ra fejlesztünk játékokat, igazából csak hobbi) Hát így, a szopott fasz másik oldalán állva nagyon kényelmetlenül érzem magam, amikor a warez szót hallom meg. Gondolom meg tudod érteni miért.

    Nem érdekel, hogy sokan nem engedhetik meg maguknak az eredeti játékot. Nincs pénzed ne játsz! (vagy vegyél a teszkóban "100játék egy lemezen" akcióban 1000 forintért)

    Akinek nincs pénze valamire, arra nem megoldás, hogy ELLOPJA! 10-20 évvel ezelőtt, amíg nem volt magyarországon szoftverpiac, addig nekem is másolt kazettákon gyülekeztek a ZX Spectrum programok, sőt, Amigára is csak és kizárólag másolt játékaim voltak. De a világ nem itt tart.

    Csóró egyetmista vagy? Van nagyon kedvezményes MS csomag, gyakorlatilag minden fontosabb termékkel benne. Dolgozol? Vedd meg amit használni akarsz. Ilyen az élet.

    A kifli is 3x annyiba kerülne, ha a 2/3át mindíg ellopnák. A szoftvernél is így van, ne lepődjetek meg rajta...